Index – Mindeközben – Lassan egy évtizede, hogy nem használ mobiltelefont Ed Sheeran

by admin


Helyette e-mailjein keresztül intézi ügyes-bajos dolgait.

mpiRW 060623 EdSheeran 14

Mobil nélkül élni a 21. században? Sokaknak talán elképzelhetetlen lehet a dolog, mégis egyre többen vannak, akik úgy döntenek, szándékosan válnak meg telefonjaiktól. Így tett közel 10 évvel ezelőtt Ed Sheeran is.

„Nincs mobilom 2015 óta” – árulta el friss interjújában az énekes, miután a riporter telefonszámot szeretett volna cserélni vele. Helyette felajánlotta e-mail címét.

Van egy, amit videózásra szoktam néha használni, hogy legyen mit kirakni a közösségi oldalakra, de nem működik egyébként.

Sheeran elmesélte, anno azért döntött telefonja kiiktatása mellett, mert berobbanásakor rengetegen hívogatták, írogattak neki, rajta pedig hatalmas volt a nyomás, hogy mindenkinek reagáljon, különben „bunkónak hinnék”.

„Néha nem akarsz válaszolni, elfoglalt vagy, vagy bármit csinálsz, de aztán mégis válaszolsz, aztán visszaválaszolnak… és hirtelen egyszerre vagy 40 beszélgetésben veszel részt. Elvesztettem a valós életben való interakciókat, így megszabadultam a telefonomtól. Vettem egy iPadet, és mindent az e-mailjeimen keresztül intézek, amikre hetente egyszer válaszolok.”

A People Instagram posztja alatt megerősítette az elhangzottakat egy kommentelő is.

„Több mint 3 évig voltam biztonsági őr a Houndstooth kocsmában a 37. és 8. sugárút sarkán, megerősíthetem, hogy még csak a kezében sem láttam mobilt. Soha nem találkoztam hozzá hasonló hírességgel. Valóban jó és őszinte ember” – fogalmazott a férfi.





Source link

You may also like

Leave a Comment