Index – Mindeközben – Tóth Andi megmutatta a harcos amazon oldalát

by admin


Most bárki meg is veheti az alkotást.

TRAL6489

Fotó: Trenka Attila / Index

Szokatlan alkotásra figyelhetnek fel a Facebook online piacterén barangolók, a story.hu ugyanis nemrég kiszúrta, hogy Zámbó Árpy művészi igényességgel megalkotott portéja keresi gazdáját. A 40 × 40 centiméteres hímzés készítője, Szabó Rita Viktória nem kevesebb mint 350 ezer forintért hirdeti az alkotását, aki a lap megkeresésére több részletet is elárult arról.

„Múzeumban dolgozom, régóta festek, rajzolok, szabadidőmben pedig szeretek ilyesmivel foglalkozni. Az Árpyt ábrázoló hímzésen például egy hónapig dolgoztam napi 5-6 órában.” – kezdte a dohányzó celebet ábrázoló hímzés készítője, aki azt is elmondta, honnan jött az ihlet, hogy a néhai Zámbó Jimmy testvérét alkossa meg fonálból.

„Van egy oldal a Facebookon Mindennap ugyanaz a kép Zámbó Árpyról címmel. Innen jött az ötlet, mivel viccesnek találtam. Nyilván ez egy geg, a hímzés árát is beleértve, amit egyébként kéthetente emelek” – mondta Szabó, aki legutóbb például ötvenezer forinttal vitte feljebb a kézimunka árát.

Szabó Rita Viktória szövet portréja Zámbó ÁrpyrólSzabó Rita Viktória szövet portréja Zámbó Árpyról

Szabó Rita Viktória szövet portréja Zámbó Árpyról

Fotó: Facebook

A nem mindennapi alkotásért legtöbben 30 ezret kínáltak, de akadt olyan, aki 100 ezret is megadott volna érte. A hobbiművész egyébként Puzsér Róbertet szemelte ki következő projektje alanyának.





Source link

You may also like

Leave a Comment