Szabó Zsófi háromszor öltözött át, miközben a Szerencsekerékben játszott

by adminA Szerencsekerék péntek esti adásában Szabó Zsófi is játszott: a műsorvezető a forgatás kezdetekor egy gombokkal összefogott, igen merészen dekoltált ruhát viselt, ám hamar bebizonyosodott, hogy az öltözék nem volt a legjobb választás, hiszen többször is előre kellett hajolnia játék közben, hogy megpörgesse a kereket, ami után mindig meg kellett igazítania a ruháját.

Ha engem kérdezel Zsófi, ez a felső tökéletesen lett kiválasztva ehhez a játékmenethez. Promóciós szempontból én köszönöm

jegyezte meg az adás egy pontján a vetélkedőt vezető Kasza Tibi, mire Szabó a következő felvonásban már egy aranyszínű hosszúujjú pólóban és farmerben tért vissza a stúdióba.

Nem sokkal később aztán ismét ruhacserére került sor, a Mokka háziasszonya egy egyszerű fehér felsőre cserélte le a korábban viselt arany pólóját.

A játék végére harmadszorra is átöltözött, ekkor már egy elegáns, vállnélküli ruhában tűnt fel a kerék mellett, és ebben vett részt a végjátékon is, ahol nem sikerült megfejtenie a feladványt, így elbukta az addig összegyűjtött pénznyereményét.

Source link

You may also like

Leave a Comment