Index – Mindeközben – Mark Wahlberg kopaszra borotválta a feje egy részét, a felesége sem ismert rá, amikor meglátta

by admin


Megosztja az internet népét az a 46 éves nő, aki büszkén vállalja, hogy gyermekeinek csak gyümölcsöt és zöldséget ad enni, mert úgy véli: az ember arra teremtetett, hogy ezeken a táplálékokon éljen. Pam Johal már négy éve maga is nyers vegán életmódot folytat, melynek többek között kicsattanó egészségét köszönheti, ám amellett sem lehet elmenni, hogy gyermekei viselkedése is javult, mióta étrendet váltottak.

Southamptonban élő munkanélküli nő eredetileg azért döntött úgy, hogy változtat szokásain, mert reumát állapítottak meg nála. Kedvenc ételeinek búcsút intett: a sajtos tészta és a baconös szendvics helyett inkább mangót és avokádót kezdett el enni abban a reményben, hogy tünetei enyhülhetnek. Már gyermekei, a 7 éves Georgie és a 6 éves Henry sem kér tejet, tojást vagy húst, de az anyai szigor is megenyhül olykor. Johal ritkán vegán csokoládéval vagy fagylalttal, esetleg gumicukorral jutalmazza gyermekeit.

90 százalékban csak gyümölcsöt fogyasztok – soha nem voltam még ennél jobban. Olyan energiám van, mint egy ötévesnek. Még a húszas éveimben sem éreztem magam ennyire jól. A gyermekeimnek is feltűnt, hogyan eszem, vegán eseményekre is viszem őket, hogy megtudhassák az igazságot az ételekről. Szeretik, amikkel etetem őket, és sosem betegek. […] A gyümölcs maga a gyógyszer!

– árulta el Johal.

(via Mirror)

Source link

You may also like

Leave a Comment