Index – Belföld – Nőismerősei futtatásáért emeltek vádat egy férfi ellen Somogy vármegyében

by admin


Azt írták, a húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot a nőkkel, akiket rendszeres jövedelem és magas életszínvonal ígéretével vett rá arra, hogy pénzért idegen férfiakkal végezzenek szexuális cselekményeket.

A nőknek a keresetük egy részét át kellett adniuk a vádlottnak, aki cserébe védelmet ígért az esetleges inzultusokkal szemben, lakást bérelt a munkavégzéshez, kezelte az internetre feltöltött szexhirdetéseket, és alkalmanként válaszolt a szolgáltatás iránt érdeklődő férfiak üzeneteire – tették hozzá.

A bűncselekmény 2023 augusztusában kiderült, a rendőrök őrizetbe vették a férfit, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Siófoki Járási Ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában üzletszerű kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott a büntetett előéletű férfival szemben – olvasható a közleményben.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.