Varga Barnabás sérülten, maszkban is játszani akart

by admin


A magyar válogatott megtette, amit meg kellett tennie a labdarúgó Európa-bajnokság harmadik fordulójában: a csereként beállt Csoboth Kevin 110. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a skótokat Stuttgartban, és megszerezte a harmadik helyet a csoportban – ami akár továbbjutást is érhet. 

Németország - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, MHPArena, Stuttgart, euro2024magyarok, 2024.06.19.
Fotó: TOBIAS SCHWARZ / Photo by Tobias SCHWARZ / AFP

Árnyalja a képet, a hurráhangulatot, hogy a 67. percben Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a skót kapussal történt ütközés után. Hosszú percekig ápolták a pályán, és végül hordágyon vitték kórházba. Később kiderült, a szentpéterfai futballista többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett – hétfőn délután meg is kellett műteni. Ami azt jelenti, hogy számára véget ért az Eb – sőt, hosszabb kihagyás vár rá.

Varga Barnabás megsérült, de játszani akart! – Maszkban szerette volna folytatni

Mindent elmond Barni jelleméről, hozzáállásáról, hogy 

vasárnap este még abban a hitben volt, majd maszkban futballozik, ha továbbjut a csapat – a műtét híre azonban alaposan letörte

 – írja a Vaol.

A lap Varga szülőfalujában, Szentpéterfán járt, ahol Gaál Gyula elmondta, Varga Barnabás feláldozta a testi épségét a magyar válogatott Skócia elleni győzelméért, valamint a továbbjutásért. Az egykori szőcei focista úgy vélekedik, hogy „Barni” egy roppant szimpatikus ember, akit nagyon sokan szeretnek a környéken.

Amúgy a mérkőzés közben a szentpéterfai kedvenc sérülését sokak megkönnyezték: mielőbbi gyógyulást kívánnak neki és visszavárják!

„A döntőben te rúgd a győztes gólunkat!” – ezt üzenik az olvasók Varga Barnabásnak

A kommentszekciónkban is rengeteg ember kívánt jobbulást és mielőbbi felépülést Varga Barnabásnak. Volt, aki a magyar futballért végzett munkáját köszönte neki, volt aki a meccs hősének nevezte a játékost. Egy szombathelyi nagymama pedig kisunokája jókívánságait tolmácsolta.

A magyar-skót mérkőzésen természetesen több péterfai drukker is volt, tőlük kérte el Dárdai Márton a szentpéterfai futballcsapat „hivatalos”  szurkolói sálját – amit feltartva a válogatott csapattársak Barninak üzentek, kitartást, jobbulást kívánva!Source link

You may also like

Leave a Comment