Lázár János nem indul a következő választásokon

by adminArra az elhatározásra jutottam, hogy 2026-ban nem indulok az országgyűlési választások egyéni kerületi megmérettetésében

– mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter egy, a Facebookon közzétett rövid videóban.

A miniszter azzal folytatta, hogy a választókerületben Hódmezővásárhelynek és Makónak mindenképpen új parlamenti képviselője lesz 2026-tól, de hogy ki, azt a „választópolgárok közönsége”, és eldönti a Fidesz és a KDNP is, hogy kit fog indítani.

Lázár azt mondta, jó, ha az ember maga látja be, vagy veszi észre, hogy mikor van szükség megújulásra, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretne politikával foglalkozni.

„Aki ismer, az tudja, hogy van bennem ambíció, 49 éves vagyok, a legjobb formában és legjobb állapotban, és még sok nagyon jó év áll előttem”

– fogalmazott a tárcavezető, hozzátéve, hogy vannak politikai elképzelései, ambíciói és tervei, ezeket azonban nem részletezte.

Lázár már április végén a Jelen című lapnak adott interjújában is célozgatott arra, hogy 2026-ban nem lesz politikus, mondván nem biztos, hogy neki a politikában van a helye és szerepe. Akkor még valamivel óvatosabban így fogalmazott:

Nem tartom ördögtől valónak, ha 2026-ban nem leszek politikus.

Source link

You may also like

Leave a Comment