Eladták a felszámolók Tarsoly Csaba alól a házát, kidobta volna az új tulaj, de ő rendőrt hívott

by admin2024. június 24. – 19:24

Eladták a felszámolók Tarsoly Csaba alól a házát, kidobta volna az új tulaj, de ő rendőrt hívott

Tarsoly Csaba vádlott a tárgyalóteremben az ellene és társai ellen indított büntetőper tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken 2016. október 13-án. Az ügyészség öt vádpontban 5458 rendbeli csalást és sikkasztást ró a vádlottak terhére. Fotó: Marjai János / MTI

Weiler Vilmos

Hétfőn napközben megpróbálta elfoglalni az új tulajdonos azt a házat, amelyben a Questor-botrányból ismert Tarsoly Csaba él. Tarsoly rendőrt hívott, végül több órás huzavona után az új tulajdonos elment a helyszínről – írja a 24.hu.

Tarsoly Csabát 77 milliárd forintos csalással vádolják a Questor-ügyben. A ház, amelyben él, egy felszámolás alatt lévő cég tulajdona, ezt idén áprilisban vette meg a felszámolótól a Gimesi Sándor üzletember tulajdonában lévő cég.

Hétfőn a NAV munkatársai mentek ki a házhoz, hogy értékbecslést végezzenek rajta. Ezzel párhuzamosan megjelent Gimesi is, aki a ház átadását követelte Tarsolytól. A 24.hu szerint azzal fenyegetőzött, hogy lecseréli a ház zárait, és kizárja onnan Tarsolyt.

Tarsoly a lap szerint az ügyvédje tanácsára rendőrt hívott, és nem adta át a házat. A Tarsolynak dolgozó Papp Gábor ügyvéd szerint nincs jogerős bírósági ítélet a ház átadásáról, így azt (még) nem kell átadni az új tulajdonosnak.

Tarsoly nemrég azt nyilatkozta: a felszámolók elkótyavetyélték a Questor lefoglalt ingatlanjait.

Partnereinktől

Kövess minket Facebookon is!Source link

You may also like

Leave a Comment