Index – Mindeközben – Kibékült egymással Gáspár Zsolt és Gáspár Győző

by admin


A színésznő 13 évig alkotott egy párt fotográfus barátnőjével, most egy színházkedvelő férfi mellett talált rá a boldogság.

Gallusz Nikolett számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen tavaly szakított kedvesével, Bártfai Laura fotográfussal. Kapcsolatuk végéről a Paliék Világa by Manna: Három Igazság című műsorban mesélt először a színésznő, most azonban a Nők Lapjának egy sokkal örömtelibb hírt osztott meg:

„Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen, mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. »Annyira szeretem magát!«, ezt hajtogatta” – mesélte Gallusz, aki tudatosan magázódik a rejtélyes hódolóval.

„Az előző kapcsolataimban a »helló«, »szia«, »te« megszólítás ment. Számomra valahogy ez egy új éra. Azt mondani: maga. Azért is tetszik nekem, mert az önismeret által rájöttem, hogy az őszinteségben is fontos a mérték és az időzítés. Hogy mikor mennyit zúdítunk a másikra, kinek nyílunk meg. Nekem a magázódás annyira új és kedves! Nem a távolságot érzem benne, hanem a tiszteletet, a levegőt, a mindenkinek kijáró énidőt” – mesélte a 49 éves színésznő, szűkszavúan pedig el is árult egy-két dolgot kedveséről.

„Minden találkozásunk előtt örülök, hogy láthatom. Ő civil, eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt. Színházszerető, igazi úriember. Jó hatással vagyunk egymásra. Az előző párommal, Laurával tizenhárom tartalmas, csodálatos évig voltunk együtt. Igazi szimbiózisban éltünk, de úgy látszik, felnőttünk, és tovább léphettünk” – idézte szavait a Blikk.

Source link

You may also like

Leave a Comment