Nanushkában pózolt a Bridgerton sztárja – fotók

by adminMargot Robbie, Emily Blunt, Billie Eilish, Ewan McGregor, Justin Bieber és más világsztárok után az utóbbi hetek legfelkapottabb sorozatsztárja, a Bridgerton harmadik évadában látható Nicola Coughlan is magyar divatmárka, a Nanushka darabjában pózolt, a Washington Post fotózásához vette fel. 

A márka mögött álló Sándor Szandra a csapatával ráadásul egy egyedi darabot készített a színésznőnek. „Így született meg a csokibarna Okobor ruha, amely a Nanushka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült. Az Okobor egy innovatív anyag, amely 56% újrahasznosított poliészterből és 44% poliuretánból készül. Ez az anyag elnyerte a rangos PETA Fashion Awards díját a fenntartható anyaghasználat érdekében tett erőfeszítések elismeréseként. Az Okobor gyártása száraz eljárással történik, amely 80%-kal csökkenti a vízfogyasztást, és GRS-tanúsítvánnyal rendelkezik, megerősítve annak környezetbarát jellegét” – részletezte a ruha mögött álló koncepciót a Bors.

Nézze meg egy lapozható Instagram-bejegyzésben, hogy a ruha miként festett Nicola Coughlanen!

Kim Kardashiannek is vetkőzött

Nicola Coughlannel kapcsolatban szintén friss hír, hogy az új reklámarca (és reklámteste) lett Kim Kardashian vállalkozásának, a Skimsnek, a divatcég új kampányban testhez simuló kombinéket, ruhának is beillő hálóingeket mutatott be. A kampányfotózás eredményét itt tudja megnézni.

Ki az a Nicola Coughlan?

Nicola Coughlan ír színésznő, aki korábban olyan sorozatokban is szerepelt, mint a Kurtizánok kora vagy a Lányok Derryből, világsztárrá azonban csak a Bridgerton (A Bridgerton család) harmadik évadával, Penelope Featherington szerepében vált.

Az 1800-as évek alternatív Londonjában játszódó történet idei folytatása óriási siker lett (a teljes májust megnyerte a Netflixen), amihez a korábbinál több erotika (például egy hatperces szexjelenet) mellett az is hozzájárulhatott, hogy a központi karakter eléggé eltért a klasszikus romantikus hősnőktől.

Nicola Coughlan nem éppen modellhez illő alakjával sokan foglalkoztak mostanában, voltak olyanok is, akik azzal vádolták, hogy a vékonyabb derék érdekében manipulálta a fotóit – az igazság azonban az, hogy mivel a Bridgerton az 1800-as években játszódik, a karakterek mindennap fűzőt hordtak, ez pedig jócskán átalakította a színésznő testét. 

 Source link

You may also like

Leave a Comment