Index – Mindeközben – „Mindennek eljön a maga ideje, most igyekszünk minden pillanatot megélni” – idén még nem tervez esküvőt Harsányi Levente

by admin


Menyasszonyával nem szeretnének semmit sem elsietni.

TZIHZ20180829005

Harsányi Levente tavaly ősszel újságolta el, hogy eljegyezte párját, Obersovszky Larát, akinek a kezét rendhagyó módon kérte meg. Az 54 éves műsorvezető ezúttal a Blikknek adott interjút, melyben többek között arról is mesélt, mikor terveznek egybekelni, illetve mik a jövőbeli terveik. Mint kiderült, a korábbi kapcsolataikból született gyermekeik jól kijönnek egymással, így nagyszerűen működik a mozaikcsaládjuk.

Inkább vagyunk mozaikcsaládban boldogok, mint nem mozaikban boldogtalanok. Bevállaltuk, szóval csináljuk! Szerencsére nagyon jóban vannak a gyerekeink, meg mi is velük. Természetesen mindenhol adódnak problémák és kellemtelen helyzetek, de ezeket meg kell oldani, hiszen erről szól egy párkapcsolat

– magyarázta a lapnak Harsányi, aki még nem költözött össze párjával, így egyszer az egyiküknél, egyszer a másikuknál alszanak.

Neki is van gyereke, nekem is, így nem egyszerű a helyzet, de úgy gondolom, teljesen mindegy, hol van az ember, ha szereti a másikat. Nincs kiemelt kerület itt Budapesten, ahova költöznénk, nem is számít, hová mennénk, csak együtt legyünk. Annyi biztos, hogy mindenképp itthon tervezünk, mert a gyermekeink mindennél fontosabbak számunkra.

A beszélgetés során a gyerekvállalás kérdése is szóba jött, amelyről a rádiós elmondta, hogy távolról sem vetik annak gondolatát. A szerelmesek másfél éve alkotnak egy párt, és vannak olyan pontok a közös életükben, amelyeken sorba mennek végig, de nem sietnek el semmit.

Ha majd megtörtént az összeköltözés, stabil háttérrel rendelkezünk, és minden klappol, akár jöhet a gyerek is. Nem vágyom másra, mint hogy boldog kapcsolatban legyek, és ez meg is van, a többi mellékes. Mindennek eljön a maga ideje, most igyekszünk minden pillanatot megélni, tökéletes a párkapcsolatunk

Harsányi tavaly év végén jegyezte el 20 évvel fiatalabb szerelmét, abban pedig egyetértenek, hogy az esküvőjüket később szeretnék megtartani: „Még semmi nincs előre megszervezve az esküvővel kapcsolatban, nem téma jelen helyzetben, ugyanis nem szeretnénk megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ha a feleségemnek mondhatom Larát, akkor is boldog vagyok, ha a menyasszonyomnak, akkor is. Itt az a lényeg, hogy két ember szereti egymást, és ha eljön az idő, össze fognak házasodni” – fogalmazott a vőlegény.

Source link

You may also like

Leave a Comment