Index – Mindeközben – A Sárkányok háza színésznője kibukott, amiért 30 évesen nagymamát alakít a sorozatban

by admin


A gyerekeit játszó kollégái is 2-3 évvel fiatalabbak csak nála.

Végre véget ért a várakozás, megérkezett a Max kínálatába Sárkányok háza 2. évadának első epizódja! A rajongók nagy öröme megkérdőjelezhetetlen, azonban nem mindenki felhőtlenül elégedett az új felvonás minden részletével. Az Alicent Hightowert alakító Olivia Cooke például a minap egy interjúban őszintén kifogásolta, amiért alig 30 évesen egy nagymamát kelt életre a fantasy szériában. 

„Nagyon összetett érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha képesek sárkányokat teremteni, akkor engem is megfiatalíthattak volna, aztán meg megöregíthettek volna. Vagy esetleg negyvenes éveikben járó színészeket kellett volna választaniuk?” – kezdte a színésznő, hozzátéve, egyrészt persze ez már mindegy, másrészt pedig nagyon hálás, amiért ő alakíthatja az egyik főszerepet, de valóban kicsit kellemetlen számára a dolog, pláne, hogy gyermekeit alakító kollégái is 1-, 3- és 5 évvel fiatalabbak csak nála. 

Tom egy évvel fiatalabb nálam, és olyanokat kell mondanom, hogy Fiam, gyere ide! Gyere a keblemre!” Ez egy furcsa dinamika, aminek nagyon is tudatában vagyok

– folytatta Cooke, aki véletlen sem szeretné szidni a sorozatot, de nem tagadta, a téma gyakran felmerül közte és Emma d’Arcy között is.

Azért zúgolódom, mert nagyon rövid idő telt el aközött, hogy tinédzsert és nagymamát játszottam a tévében” – idézte a színésznő The Timesnak adott szavait a 24.hu.

Source link

You may also like

Leave a Comment