Így vihet magával extra poggyászt a repülőgépre anélkül, hogy fizetne

by adminMindannyian tapasztaltuk már egy-egy nyaralás előtt, hogy az előkészületek legstresszesebb része a csomagolás. Kész rémálom ugyanis, ha az összes kedvenc holminkat egyetlen bőröndbe kell belepréselnünk. Sokan ilyenkor feladjuk, és a felét otthonhagyjuk.

Azonban egy fiatal nő TikTok videójában mutatott egy remek trükköt, hogyan tud magával plusz csomagot vinni a repülőre, anélkül, hogy egy fillért is fizetne ezért.

A felvételen az látszik, hogy 

a nő egy kabátot fog a kezében, melynek behúzott cipzárja alatt ott rejtőzött az összes ruha, aminek már nem volt hely a bőröndben.

 Szerinte ez a legjobb módja, hogy az ember pénzt és időt spóroljon meg egy-egy utazás során.

A videó szinte felrobbantotta az internetet, villámgyorsan terjedni kezdett, de erősen megosztónak bizonyult: míg egyesek zseniálisnak titulálták a nő ötletét, mások képtelenségnek, sőt, egyenesen őrültségnek találták.

Az azonban biztos, hogy szinte senkit nem hagyott hidegen: több, min 40 ezren látták, és több százan szóltak hozzá.

Sosem felejtem el azt a párizsi utat, amikor visszafelé jövet nem volt hely a bőröndben az ott vásárolt holmiknak, ezért amikor felszálltam a gépre, négy ruhát viseltem egymásra húzva”

– írta az egyik hozzászóló.

Remek ötlet. Én is így fogom csinálni a legközelebbi New York-i utamnál”

– kommentelte egy másik néző.

Néhányan megkérdezték, hogy nem lehet-e ebből gond a becsekkolásnál, mire a posztoló azzal nyugtatta őket, hogy a biztonsági őrt nem érdekli, hány dolgot viszünk magunkkal, csak az, hogy ne legyen nálunk semmi olyan, ami veszélyes.

Bár sokakat ez megnyugtatott, voltak páran, akik túlságosan kockázatosnak tartják ezt a módszert, és szerintük nem éri meg az a kevés pénz, amit megspórolnának rajta.

Azonban számos egyéb módja van még annak, hogy helyet takarítsunk meg a társkánkban annak érdekében, hogy minél több fontos holmit magunkkal vihessünk. Egy korábbi cikkünkben például megírtuk, hogy lehet kapni olyan praktikus, kompakt csomagolótasakokat, amik megkönnyítik a rendszerezést, és a helytakarékos pakolást. Érdemes ezeket beszerezni, mert akár kétszer annyi ruhát magunkkal vihetünk így. Másik okos módszer, ha kihasználjuk a cipőkben és egyéb üreges tárgyakban lévő helyet, és a kisebb tárgyakat, például zoknit, fésűt, ékszereket ide helyezzük.

Source link

You may also like

Leave a Comment