Egymillió forintot fizettek, mocskos patkánylyukba küldték a szurkolókat

by adminA 28 éves skót Rory Braedly egyike volt annak a 150.000 skót szurkolónak, aki elutazott Németországba a foci Eb-re. Bradley az egyik legnagyobb szállásközvetítő cégen keresztül foglalt magának szobát. 

Kölni utazásuk rémálom lett, amikor a skót és három barátja megjelent annál az ingatlannál, amelyet a szállásközvetítő cég ajánlott nekik. „Olyn volt ez a hely, mint egy gyilkosság helyszíne” – mondta Bradley.

Ez a szállás már a második volt, amelyet megnéztek. Az eredetieg foglalt szálláson is olyan állapototkat találtak, amelyek nem embernek valók. Ekkor három órás telefonos vita vette kezdetét a szállásközvetítővel. Végül kaptak egy újabb ajánlatot. A baráti társasáf elborzadt, amikor megérkezett új ingatlanba. Egy elhagyott egészségügyi intézménybe küldték őket, amely tele volt kórházi ágyakkal, ipari berendezésekkel és még egy hatalmas fejszével is. Rory elmondta:

Bejutottunk a házba, és ipari berendezések, szabadon hagyott vegyszerek, lógó kábelek és csövek fogadtak bennünket. De volt ott egy fejsze is, ami szakasztott úgy nézett ki, mintha valami horrorfilmből maradt volna ott. A bejárati ajtót nem lehetett bezárni.

 Újra felhívtuk a szállásközvetítőt. Két órán át ment a telefonos vita. Azt mondták, nincs másik szállás, illetve mégis van, ha újra fizetünk. Erre nem voltunk hajlandóak, mert már így is kifizettünk 2000 fontot.”

A Booking.com annyit reagált: sajnálják a történteket.

 

Source link

You may also like

Leave a Comment