Index – Mindeközben – 66 napnyi séta után megérkezett Ibizába a srác, aki a költséghatékonyság jegyében gyalogolt el Manchesterből

by admin


Igazi hősként ünneplik őt követői.

henry

Sokan talán nem hittek Henry Mooresnak, amikor az év elején megosztotta a nagyvilággal a tervét:

elsétál Manchesterből ibizára.

A bulizni vágyó 21 éves srác anyagi okokból nem tudott volna repülővel menni a spanyol partiszigetre, de mindenképp ott szerette volna kezdeni a nyári szezont, ezért április közepén (egy hónappal a tervezett starthoz képes) túracipőt húzott, és nekivágott a nagy útnak.

Moores minden egyes napjáról rövid bejelentkezéseket tett közzé Instagram oldalán, a több mint két hónapos kaland végére pedig már tízezrek izgultak a sorsáért. Végül a kompozással megtoldott, Franciaországon és Spanyolországon keresztülvezető út nem fogott ki a fiatalon, tegnap megérkezett Ibizára, ahol már barátai és csomagjai várták.

Egyelőre az O Beach, az egyik leghíresebb ibizai klub tulajdonosával, Wayne Linekerrel való, szintén előre beígért koccintása még várat magára, mindenesetre nem mindennapi (jótékonysági adománygyűjtéssel is összekötött) teljesítménye miatt sokan így is valódi hősnek tartják a fiút.

El sem hiszem, kicsit szürreális, hosszú hónapok óta álmodom erről

– mondta videós bejelentkezésében Moores.

Source link

You may also like

Leave a Comment