Hónapok óta tart a milliárdos pár esküvője – mutatjuk az elképesztő pénzszórást

by admin


A 29 éves milliárdos, Anant Ambani és menyasszonya, Radhika még márciusban került a címlapokra, miután kiderült, hogy egy felejthetetlen partit rendeztek a júliusi esküvőjük megünneplésére az indiai, Jamnagarban. 

A pár mindkét tagja jómódú családból származik. Anant apja, az 57 éves Mukesh Ambani az indiai olaj kitermelő cégóriást, a Reliance Industries-t vezeti.

 A férfi vagyona több mint 114 milliárd dollár ( 4 billió forint).

 Radhika apja pedig az Encore Healthcare vezérigazgatója. 

image

A márciusi parti után a pár, májusban a több mint ezer vendéggel együtt elindult a Földközi-tengerre, egy körútra. A vendégek között, több vezérigazgató, bollywoodi és hollywoodi sztár volt. 

A négynapos utazás alatt a leendő férj és feleség, vendégeikkel együtt elmentek Szicíliába, Romába és a franciaországi Cannesba. 

Az utazás minden estéjén lenyűgöző bulikat rendeztek ahol világsztárok adtak koncerteket. A körút május 29-én kezdődött Palermóban, ahol ebeddel várták a vendégeket, mielőtt felszálltak volna a Celebrity Ascent luxushajóra, 

aminek az építése 900 millió (333 milliárd forint) dollár volt.

A hajón egy „csillagos éj” témájú bulit is rendeztek, ahol Backstreet Boys is színpadra lépett.

Ezután másnap a csoport Rómába érkezett, ahol bejárták a várost, majd este visszamentek a hajóra, ahol ismét egy elképesztő buli vette kezdetét. A vendégeket, a drancia DJ, David Guetta szórakoztatta. 

A harmadik napot  Cannes-ban töltötték, ahol a menyasszony és leendő férje egy újabb partit rendeztek a vendégeknek. Még hozzá egy álarcosbált, Château de la Croix des Gardes palotában. A bálon a méregdrága ruhákból sem volt hiány, ugyanis Radhika egy egyedi Versace ruhát viselt, amit több mint egy évig varrtak. 

A bál csúcspontját Katy Perry jelentette, aki mikor a Firework című dalát énekelte, akkor a palota felett egy káprázatos tűzijáték show robbant végig. 

Katy Perry, koncert, énekesnő, tűzijáték
Fotó:  AFP/Chris Jackson

Az újabb fergeteges parti után, mindenki visszaszállt a hajóra és az ünnepség egy after partival folytatódott, ahol szintén nem volt hiány a sztárfellépőkből. Azon az estén Pitbull énekelt.Source link

You may also like

Leave a Comment