Már édesapa sportoló hírességeket kérdeztek apák napja alkalmából a szülővé válásról

by admin


Világszerte június harmadik vasárnapján köszöntjük az édesapákat Apák Napja alkalmából. Ennek apropóján a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál három hajdúsági sportolót kérdezett meg arról, hogyan ünneplik a manapság egyre elterjedtebb alkalmat, mit is jelent nekik az apák napja.

Istenéltesseazapákat! Varga József, Bényei Balázs és Trencsényi János
 Varga József, Bényei Balázs és Trencsényi János
Fotó: Forrás: HAON/magánarchívum

Elsőként a DVSC egykori klasszisát, Varga József-et faggatták, aki csak az elmúlt esztendőben lett szülő. A jelenleg Kazincbarcikán futballozó középpályás úgy fogalmazott, minden nap erőt adnak neki szerettei, de azt egyelőre még nem tudta megmondani, hogyan tartják a jeles napot. „Annyira nem volt eszemben, de amikor rájöttem, szóltam otthon mindenkinek, ezt bizony meg fogjuk ünnepelni! Én Kazincbarcikán futballozok, így sokat ingázok, sokat van a feleségemmel a kisfiam, de nagyon szoros közöttünk a kapcsolat.”

„Ahogy vége az edzéseknek, rohanok is haza. Egyébként szerencsére jó alvó a fiam, így tudunk pihenni, ez azért nagyon fontos. Sok motivációt ad, hogy ott szoktak lenni a lelátón, rengeteget számít nekem is, hogy a család mellettem van mindenben”- nyilatkozta. 

dvsc Varga József, Istenéltesseazapákat!
Varga József
Fotó: Fotó: Németh Ferenc Nemzeti Sport  

A DVSC egykori, a DEAC jelenlegi labdarúgója, Bényei Balázs már kétgyermekes apaként éli mindennapjait. A futballista a közelmúltban a Haon sport témájú podcastjében, a H szektorban arról is beszélt, hogy mindig igyekszik a feladatait úgy alakítani, hogy minél több időt tölthessen a családjával. „Teljesen más egy gyermekkel. Mikor négy éve a kislányom, Lizett megszületett, minden átértékelődött bennem azzal kapcsolatban, ahogyan addig éltem. Örömteli, hogy aztán bővült a család, kisfiam, Belián, június 22-én lesz kétéves.” 

„A két kis teremtmény boldoggá tesz, bármi történjék, életük végéig felelni fogok értük. Az az értékrend, ami szerint próbálok élni, igyekszem nekik megtanítani. Minden döntésemet úgy próbálom meghozni, hogy az az ő érdeküket is szolgálja”

– fogalmazott a szülővé válásról Balázs. 

Istenéltesseazapákat! Bényei Balázs,  Bényei Balázs, a DEAC labdarúgója
Bényei Balázs
Fotó: fotó. Matey István – Hajdú-Bihari Napló 

A focista, aki jelenleg szabadságát tölti, és a családjával nyaral hozzátette: „Manapság azon ügyködünk, hogy Lizettet megtanítsuk biciklizni. Belián pedig huncut gondolkodású, mostanában sokat szaladgál, mellette sem lehet unatkozni. Szerencsére azért egymással is jól eljátszanak, így azért tudunk pihenni. Feleségemnek, Dórinak az apák napjával kapcsolatban szokott lenni kezdeményezése, nem tudom, hogy mire számíthatok. Nem várok el egyébként semmiféle ünneplést, nekem már az is örömteli pillanat, hogy most hetekig négyesben lehetünk.Source link

You may also like

Leave a Comment