Index – Mindeközben – Gubik Petra az x-faktoros korszakáról: Egyértelmű volt számomra, hogy nekem más utat szánt a Jóisten

by admin


Még nincs tervben a családalapítás.

RTL NyeroParos2390949

Széki Attila Curtis már négy éve alkot egy párt kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal, akivel a Nyerő Páros című műsor legutóbbi évadát is megnyerték. Bár a szerelmesek kapcsolatáról sokan nem gondolták volna, hogy hosszú életű lesz, ennek ellenére már össze is költöztek. Nem meglepő ezért, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel a családalapítás kérdése, igaz egyelőre nem a pár, hanem a rajongók részéről.

A rapper barátnője a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy az elfoglaltságaik miatt egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája.

Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben. Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner.

– fogalmazott Barnai, majd hozzátette: társadalmi nyomásra amúgy sem kezdenének bele semmibe.

Csak azért, mert elmúltam már harmincéves, nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak. Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában

Source link

You may also like

Leave a Comment