Hálaadási vacsoraként tálalta fel a férjét az egykori híres modell

by admin


Mikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, átvizsgálták az autót, aminek csomagtartójában valóban emberi maradványokat találtak, azonban azt nem tudták kideríteni, hogy Bill csontjaira bukkantak rá, ugyanis felismerhetetlenre darabolta a testet Omaima.

A rendőrök a nőt a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. Ezután pedig egy egész napos kihallgatás várt a nyomozókra, ugyanis a nő nem akart velük együttműködni. 

Másnap Bill főnöke jelentette a férfi eltűnését, amiért az nem ment be dolgozni. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy utoljára a hálaadási hosszú hétvége előtt látta Billt.

Eközben a nyomozók átkutatták Nelsonék lakását, ahol még több szemeteszsákot találtak a férfi csontjaival. 

Randolph Pawloski, Orange megye vezető helyettes kerületi ügyésze is a lakásban volt mikor megtalálták a maradványokat. A férfi elmondta, bőröndök és nejlonzacskók voltak szétszórva a lakásban, amik csupa véresek volt. 

A rendőrök Bill kezeit megtalálták a sütőben, a fejét pedig a hűtőben, tele szúrt sebekkel. 

Mint kiderült, a nő autó csomagtartójába a férje belső szervei rejtette. Sőt, az is kiderült, hogy Omaima, arra is rá akarta venni a barátját, hogy Bill koponyájából vegye ki a fogsorát, hogy ne lehessen azonosítani a maradványokat. 

Egy évvel a gyilkosság után, 1992-ben megkezdődtek a tárgyalások Bill Nelson meggyilkolásával kapcsolatban. Az ügyben Omaima Nelsont gyanúsították. A nő ügyvédje, Thomas G. Monney a bíróságon elmondta, az egykori modell önvédelemből ölte meg a férjét, mert az rátámadt a nőre és meg akarta erőszakolni.

image

Az ügyészség azonban nem értett egyet az ügyvéd állításaival, ugyanis kiderült, hogy a nőnek volt indítéka a gyilkosságra. Omaima a férje előtt a modell karrierjét használta arra, hogy elcsábítson nála, jóval idősebb férfiakat, akik szexért cserébe mindent megvettek neki. 

1993 januárjában Omaima Nelsont elítélték gyilkosság miatt és életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

A gyilkos nő többször megpróbált kiszabadulni a börtönből. Először, 2006-ban let jogosult a feltételes szabadlábra helyezésre és emiatt egy kérvényt is benyújtott, de az visszautasították, mert közveszélyesnek bizonyult.Source link

You may also like

Leave a Comment