Young G védi döntésüket a fajtiszta-menhelyi kutya kapcsán: Tovább megyek, azon is gondolkodtunk, hogy örökbe fogadunk gyereket

by adminYoung G és felesége, Mészáros Norina a napokban két reggeli műsorban is jártak, ahol az új kutyájukról beszélgettek. Fajtiszta kutyát választottak a gyerekeiknek, a rapper úgy fogalmazott a menhelyi kutyákról:

Én baromira nem ajánlom, hogy menhelyről vigyél haza kutyát a kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves

– beszélt kisebbik gyereke kapcsán.

Kisebb népharag zúdult emiatt a Rácz családra, így a rapper újra megszólalt Instagramján: azt mondja, sok médium kiforgatta a szavait.

Igen, azt mondtam, mi nem a menhelyről szerettük volna a 3 éves kislánynak elhozni a kutyánkat. Sok barátunknak volt rossz tapasztalata erről. Mi ezért nem szerettük volna, de nem vetjük el azt, hogy menhelyről hozzatok el állatot. (…) Sőt, tovább megyek: azon is gondolkodtunk nagyon sokáig, még mindig tervben van, hogy örökbe fogadunk gyereket, vagy ugye, a béranya program. Abszolút nem vagyunk ellene.

A rapper szerint mindenki szégyellheti magát, aki kiforgatta a szavait, és megvádolta őket rossz dolgokkal.

Source link

You may also like

Leave a Comment