Index – Mindeközben – Gombos Edina elárulta, miért nincs jó fodrász az Egyesült Államokban

by admin


Arról is beszélt, mennyi borravalót szokott adni.

Gombos Edina hosszú évek óta Floridában él a családjával, ottani életükről pedig az Instagramra és a YouTube-ra is szokott tartalmat gyártani. Az egykori tévés legutóbb arról számolt be rajongóinak, mennyivel másabbak a fodrászatok az Egyesült Államokban, mint Magyarországon. 

„Frizuraigazítás a szünidőre. Miri pillangóvágást kért a fodrászunktól, egy légiesebb, szépen rétegzett formát. Ez a hajvágási stílus most nagyon népszerű. Mati ragaszkodott ahhoz, hogy maradjon hosszú a haja, nem szereti a rövidre nyírt fazont. Neki is csak igazították a haját, levettek a sűrűségéből és formát adtak neki.

Kértünk hajszárítást is, mert ez automatikusan nem jár a hajvágás mellé. A legtöbb fodrásznál ezért pluszban fizetni kell Floridában. Sokan távoznak vizes hajjal az üzletekből. Ha elégedettek vagyunk mindennel, akkor legalább húsz százalék borravalót hagyunk a fodrásznak. Nem egyszerű jó szakembert találni az USA-ban, mivel teljesen más a képzés, mint Európában (9 év keserű tapasztalata).

Marával szerencsénk van, mert Brazíliában tanulta a mesterséget, profi a szakmájában, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk!” – osztotta meg követőivel Gombos Edina.

Source link

You may also like

Leave a Comment