Ezek a rajongók mindenre képesek, még gyilkolnak is

by admin


Brutális támadás ért több ismert embert az elmúlt években. Volt, akit kegyetlen összevertek, másra késsel támadtak. Lady Gaga kutya sétáltátatóját pedig megölték. Mutatjuk az öt legmegrázóbb esetet.

Gyilkosság és rablás

2021 februárjában Hollywoodban lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját, majd ellopták a popsztár két francia bulldogját. 

Lady Gaga, LadyGaga 64th Annual Grammy Awards - Show
Fotó: AFP / AFP/Horizontal

A rablás után öt férfit vettek őrizetbe.

A nyomozók nem hiszik, hogy a tolvajok tisztában voltak vele, hogy a kutyák a popsztárhoz tartoznak, aki éppen egy római filmforgatáson vett részt. Az indíték állítólag a francia bulldogok értéke volt – ami akár több ezer dollárt is elérhet.

Lady Gaga 500 000 dollár (közel 200 millió Ft) jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá a kutyáit.

Bradley Cooperre késsel támadtak

A színészként és producerként összesen nyolc Oscar-díjra jelölt Bradley Coopert 2019-ben majdnem megkéselték a New York-i metróban.

Bradley Cooper Forrás: Getty Images/2019 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

A színész egy podcastben beszélt arról, hogy már túlságosan biztonságban érezte magát a városban, mindenhová fülhallgatóval a fülében mászkált, amikor a metró peronján megjelent előtte egy fiatal férfi, késsel a kezében.

Cooper egyáltalán nem figyelt a környezetére – a felé közeledő férfiról először azt hitte, csak egy rajongó, aki közös fotót akar vele –, de amikor meglátta a kést, ösztönösen cselekedett: 

ellökte a támadót, és futásnak eredt.

A férfi Cooper után rohant, de a színésznek az elmondása szerint sikerült elbújnia, sőt utána még ő futott a felszínre a támadó után, hogy a telefonjával készítsen róla pár képet, amiket meg is mutatott két szembejövő járőrnek, de azok inkább azzal foglalkoztak, hogy ő nem sérült-e meg. A teljes beszélgetést meghallgathatja itt.

Steve Buscemi

Steve Buscemit színészt az utcán verték össze brutálisan New York-ban. Zúzódásai lettek, és bevérzett az egyik szeme. A sérülései súlyosak voltak, kórházba kellett vinni. A támadója a verés után el tudott menekülni. 

Steve Buscemi, SteveBuscemi,
Steve Buscemi
Fotó: AFP

Steve Buscemit Manhattan belvárosában verték meg. Ez egy újabb véletlenszerű erőszakos cselekmény volt. Jól van, és köszöni mindenki jókívánságait

 – nyilatkozta Buscemi asszisztense a támadás után. 

Láttam, hogy egy nővel van… majd az ablakon át láttam, hogy megbotlik és hanyatt esik 

– mondta egy környékbeli munkás, aki szemtanúja volt a támadás egy részének. Source link

You may also like

Leave a Comment