Shakira kitálalt a férfiakról – ORIGO

by adminMint ismert, mindenki nagy megdöbbenésére 2022 júniusában a kolumbiai származású énekesnő bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Gerard Piqué labdarúgóval. A pár közel 12 évig volt együtt, két gyermekük is született, azonban életüket nem kötötték össze. Még 2010-ben találkoztak először egy videóklip-forgatáson. Kapcsolatuk harmonikusnak tűnt, még a nagy korkülönbség ellenére is, azonban kiderült, hogy a sportoló megcsalta az énekesnőt egy diáklánnyal. Shakira teljesen összeomlott, ugyanis akkor tudta meg, hogy hűtlen hozzá a párja, mikor édesapja az intenzív osztályon feküdt.

Az egykori szerelmespár között elmérgesedett a viszony, ugyanis sokáig sem a gyerekek elhelyezésében, sem a a vagyonelosztásban nem tudtak megegyezni. A Barcelona egykori védője azóta is egy párt alkot Clara Chia Martival, míg az énekesnőt szóba hozták már Tom Cruise-al és Lewis Hamiltonnal, azonban újabb pletykák szerint egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet.

Az énekesnő nemrég a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott a magánéletéről, ahol arra is kitért, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a férfiakkal. 

Mit mondjak, szeretem a férfiakat. 

Ez a probléma. Nem szabadna szeretnem őket mindannak ellenére, ami velem történt, de még mindig így érzek. Ugyanakkor most nem gondolok rájuk. ” – kezdte.

Elárulta, hogy jelenleg csak a családjával és gyerekeivel szeretne foglalkozni, ha azonban belép az életébe a nagy ő, annak nem fog nemet mondani.

„Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. 

Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők

– idézte szavait a Daily Mail.

Új szerelem van alakulóban

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Shakira egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet. A 31 éves férfi 15 évvel fiatalabb az énekesnőnél, és nemrég együtt forgatták Shakira legújabb videoklipjét a Puntería című dalhoz, állítólag a közös munka során alakult ki közöttük a szerelem. Az énekesnő követői már többször gyanakodtak arra, hogy a fiatal színész és Shakira között több lehet, ugyanis a róluk készült képeken elég egyértelmű volt, hogy vonzódnak egymáshoz.

 Source link

You may also like

Leave a Comment