Magyar Péter nem fenyegetés. Nagyon jó, hogy van, ez egy kicsit feladja a leckét!

by adminHogyan értékeli a Tisza Párt eredményét?

Nagyon tiszteletreméltó az eredmény, a 30 százalék az 30 százalék. A Fidesznek ettől nem kell tartania. Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez.

Szóval a Fidesznek ez nem fenyegetés?

Fenyegetés? Nem. A világ úgy lesz normális, hogy ha van egy kormánypárt és van egy erős ellenzéke. A világ mindenütt így kéne, hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét. Nagyon nem szerettem azt, amikor kiszállt a Fideszből, és kiderült, hogy ott milyen szörnyű dolgok vannak. Amikor ott volt, miért nem szólt? Ő egy ember, akinek ez az egy útja van. Nincs más. Vonuljon vissza és haljon éhen? Nem! Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket.

A Fidesz rengeteget költött Magyar lejáratását célzó kampányára. Szükséges volt ez?

Nem kell a Fidesznek ennyire foglalkoznia vele. De azért kell vele, mert egy erős ellenzéki erő. De honnan tudjuk, hogy a Tisza Párt egy erős ellenzéki erő? Még nem tudjuk! Jobboldali pártnak tartják, de azért ne hülyéskedjünk már. De ettől még nem azt mondom, hogy baloldali. Várom, hogy mi lesz, és akkor lesz véleményem. De ne szóljunk bele, hogy mit csinálnánk helyette. Ő nagyon jól csinálja. Egy gyanús van benne: honnan van ez a sok pénz? Mivel zenész vagyok, tudom mibe kerül felrakni egy nagyszínpadot, hangosítást, és 10-20 ezer embernek szóljon a hang. Ez iszonyú drága, de látod, én nem támadom meg ezzel, hogy honnan szerezte. Megcsinálta a szerencséjét, akkor pedig tartsuk tiszteletben.

A Fidesz és a Tisza Párt koalícióra léphet? Az arcvesztés lenne valamelyik félnek?

A politikában nem nagyon van ilyen, hogy arcvesztés. Itt folyamatosan vesztik el az arcukat. De ha létrejön valaha egy koalíció, akkor a koalíciós partner gondolatait is bele kell venni a nagy közös gondolatvilágba. Én ettől nem félek, nem hiszem, hogy Magyar Péter nagyon távol áll attól, ahol eddig dolgozott. Jól tudja, ez hogy működött, és most elmondja, hogy NER, meg vége. Miért nem szólt ezelőtt 10 évvel? Ezelőtt 10 évvel kellett volna, miért nem szólt akkor?

Én egy zenekarban játszom, nem lehet az, hogy kiszállok egy zenekarból azért, mert a többiek szarok. Ilyen nincs. Nem szabad ilyet csinálni. Amikor ott vagyok bent, akkor próbálom megjavítani. Ha nem, akkor engem kitesznek. Ő szállt ki. A feleségedről te felvennél ilyen beszélgetést? Ő egy szuper csaj, egy szuper intelligens csaj. Ilyenkor elkezdek gondolkodni, hogy Péter, téged mikor küldtek ide? Te már 10 évvel ezelőtt tudtad, hogy neked pártod lesz? Nem azt mondom, hogy így van, de ez ebben a játékban mind benne van. Péternek nehéz dolga van, hogy ezt úgy csinálja meg, hogy mi, a nép elhiggyük neki.Source link

You may also like

Leave a Comment