Kate Winslet végre elmondta az igazságot Leonardo DiCaprio csókjáról

by adminMa már kevés olyan ember van, aki ne ismerné az 1997-ben bemutatott amerikai romantikus filmdrámát és katasztrófafilmet James Cameron rendezésében. 1998-ban tizennégy Oscar-díjra jelölték a filmet, amiből tizenegyet nyert el, köztük a legjobb filmnek járó díjat is.

A két főszereplő, Kata Winslet és Leonardo DiCaprio a filmvásznon több romantikus és intim jelenetet is megélnek, amiről most először beszélt a színésznő. A híres naplementés csókjelenet a hajó elejében, azonban nem úgy zajlott, ahogyan azt a rajongók gondolják.

 A világon minden lány azt akarta, hogy Leonardo DiCaprio megcsókolja őt, azonban a valóság már kevésbé volt ilyen romantikus. 

A csókjelenetet többször is felvettük, azonban ki voltam sminkelve, a stáb pedig egyfolytában ellenőrizte, hogy minden rendben van-e.  A felvétel végén Leo úgy nézett ki, mintha csokit evett volna, ugyanis a sminkem és a rúzsom teljesen elkenődött, és ő is olyan lett. 

Nagy káosz volt, arra emlékszem

 – emlékezett vissza.

„Leo nem tudta abbahagyni a nevetést, és körülbelül négyszer kellett újravenni a jelenetet, mert a rendező egy nagyon különleges hátteret akart, a naplemente helyzete pedig mindig változott” – mesélte.

Hozzátette, hogy a sminkes és a fodrász nem volt mindig velük, így voltak olyan pillanatok, mikor saját magának kellett megigazítania a sminkjét és a haját is. Úgy érzi, hogy rengeteg mindent adott neki a film, amely még most is, közel harminc év után is rendkívüli – írja a The Hollywood Reporter. 

Szextippeket cserélgettek

Kate Winslet még korábban elárulta, hogy a Titanic forgatásán annyira jóban voltak Leonardo DiCaprióval, hogy szabadidejükben szextippeket cserélgettek a színész lakókocsijában. 

„Nagyon személyes dolgokról beszéltünk, tanácsot kértünk a másiktól. 

Nem mondanám, hogy összevetettük a jegyzeteinket, de mondtunk olyasmit, hogy ezt nem így kell, hanem úgy. 

A tanácsai beváltak, és úgy tudom, az enyémek is  – mondta Winslet a filmbeli partnerével való bensőséges barátságáról.

A filmbeli szexjelenetükről ezt mondta az interjúban:Source link

You may also like

Leave a Comment