Index – Mindeközben – Rubint Rékának elhunyt édesapja üzent, hangtál tanfolyamon hallotta hangját: Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni

by admin


A fitneszedző szerint mindig a legjobbkor üzen neki édesapja.

Rubint Réka fogékony a spirituális dolgokra, többször kapott már különböző jelet 2019-ben elhunyt édesapjától is, amiről most a Ripostnak mesélt.

„Nekem ő mindig valamilyen vad formájában jelez, hiszen vadász volt. Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni és utat mutatni, néhány nappal ezelőtt pedig megpillantottam ezt a kis rókát. Édesapám mindig a legjobbkor üzen nekem. Amikor válaszúthoz érkezek, amikor döntéshelyzetbe kerülök, akkor így segít és megerősít abban, hogy jó úton járok, jó döntést fogok hozni. A hiánya még mindig borzasztóan fáj, ez a belső erő viszont felbecsülhetetlen a mindennapokban.”

De nem csak állatokon keresztül fedezi fel néhai édesapja jelenlétét a fitneszedző, Garábon, a világ legnagyobb tibeti hangtáljának lelőhelyén is felfigyelt már jelzéseire.

„Tavaly nyáron elvégeztem egy hangtál tanfolyamot, amit azóta is beépítek a mindennapjaimba. Ez az hely, ahol olyan különleges energiák vannak, ahol édesapám mindig tud nekem üzenni. Tisztában vagyok vele, hogy vannak, akik nem hisznek ebben. Én viszont érzem, és ez óriási biztonságot jelent számomra” – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki nemrég konkrétan a férfi hangját is viszont hallotta a hangtálak között.

(24.hu)

Source link

You may also like

Leave a Comment