Eltűnt egy 31 éves férfi Szlovákiában, a nap végén holtan találták

by adminA Malackyból származó 31 éves Matej G.-t csütörtök reggel látták utoljára. Mivel a család egész nap nem tudta őt elérni, bejelentették az eltűnését – számolt be róla a szlovák mentőszolgálat (Záchranný systém Slovensko) a Facebook- oldalán.

A keresőegységek délután öt óra körül kezdték el keresni a férfit, az akcióban nyomkereső kutyák is részt vettek.

Először a lakhelye környékét kutatták át, majd azokat a helyeket is, amerre általában sétált.

Keresés közben rábukkantak egy kocsira, ami az eltűnt férfié volt.

Nem sokkal később rátaláltak a férfi holttestére. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi történt vele – írta a Paraméter.

Már csak a holtteste került elő annak a 11 éves texasi kislánynak is, aki februárban tűnt el és egy hétig keresték. A kislányt valószínűleg megölték, a rendőrség a gyilkossággal a család egyik barátját gyanúsítja.

Májusban arról is beszámoltunk, hogy egy csatornában találták meg annak a coloradói kisgyermeknek a holttestét is, aki az előző hétvégén tűnt ​​el otthonról. Szülei azonnal rendőri segítséget kértek, mert úgy gondolták, hogy az autista kisgyerek egy szál pelenkában kiszökhetett a házból. A kétségbeesett kutatásba önkéntesek is becsatlakoztak. Hosszú ideig nem hozott eredményt a keresés, mígnem egy öntözőcsatornában megtalálták a kisfiú holttestét.

Holtan találtak meg egy eltűnt ötéves kisfiút Ohióban februárban is. A fiút egy hétig keresték. Az 5 éves Darnell Taylor holttestét egy szennyvízcsatornában találták meg Franklin megyében, Columbus közelében. A gyerek nevelőanyja furcsa kijelentéseket tett, így az apa azt gondolta, hogy Taylornak baja eshetett vagy veszélyben van. Miután a nevelőanyát letartóztatták, elmondta a rendőröknek, hogy hol találják Taylor holttestét.

Holtan találtak rá egy napok óta eltűnt idős nőre itthon is. 

Az idős asszony tavaly július 14-én tűnt el a Győr-Moson-Sopron megyei halászi otthonából egy kapával a kezében. A nőt folyamatosan keresték, pár nap múlva a Prospective eltűnt személyeket kereső csapat kutyák és drónok segítségével találta meg. 

 Source link

You may also like

Leave a Comment