A túlélésért küzdött Jessica Alba

by admin


A színésznő, aki jelenleg filmjét, a Trigger Warningot népszerűsíti, a karrierje korai szakaszáról mesélt, és elmondta, miért érezte úgy, hogy túlélő üzemmódban van, amikor szerepeket kellett elvállalnia. 

Jessica Alba 
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

„Nem mindig azokat a szerepeket vállalod el, amelyek a legjobbak” – mondta Alba a People magazinnak, utalva a fiatal színésznőként szerzett hollywoodi tapasztalataira. „Csak azért vállalsz el szerepeket, hogy túlélj. Ez megtanít a szívósságra és a kitartásra, de bárcsak már a karrierem korábbi szakaszában megvolt volna a készségem és a tudásom az íráshoz, a rendezéshez és a produceri munkához” – nyilatkozta.

A háromgyermekes édesanya, aki az új filmje főszereplője és producere egyben, elmondta, hogy tapasztalatai révén jobban megértette, hogyan támogassa gyermekeit, ha azok az ő nyomdokaiba lépnek. „Az a helyzet, hogy ha bármit is mondasz a gyerekednek, ők az ellenkezőjét fogják tenni, nem igaz? Úgyhogy igyekszem nem túl határozott véleményt alkotni” – mesélt az anyaságról.

2021-ben Alba arról is beszélt, hogy miért tartott szünetet színészi karrierjében, miután megszülte első gyermekét. „Édesanyám nagyon fiatalon rákos volt… A családomban sok nő hunyt el különböző rákos betegségben. 

Nekem öt műtétem volt még 11 éves korom előtt. 

Krónikus allergiám volt, és gyerekként sokat voltam kórházban. Majd eljött a pillanat, amikor azt gondoltam, hogy élni és gyarapodni akarok, és minél több időt akarok tölteni ezzel a kis emberrel, akit a világra hozok… Tehát az egészségem a fontos. Azt akarom, hogy ez a kis ember egészséges legyen. És rohadt nehéz boldognak lenni, ha nincs meg az egészséged.”

A színésznő úgy érzi, hogy karrierje csúcsán volt, amikor szült (hat és tizenhat éves kor közti gyereki vannak), de nem gondolja, hogy bármit is veszített volna. Mint nyilatkozta, nem a karrier vagy a lehetséges szerepek foglalkoztatták akkoriban, hanem a saját és családja egészsége.

A cikk folytatódik, lapozzon!Source link

You may also like

Leave a Comment