Népszerű a Gránit Bank díjnyertes, 30 perces online babaváró hiteligénylése

by adminNépszerű az ügyfelek körében a Gránit Banknál a babaváró, és annak online igénylési folyamata. Ez idén tovább növelte a bank piaci részesedését, a kihelyezett hitelek összege ötször akkora mértékben nőtt, mint a piaci állomány. 

A piaci térnyerésben jelentős szerepe van annak, hogy a Gránit Bank az év végi csúcs előtt élesítette a továbbfejlesztett, end-to-end digitális babaváró hiteligénylési folyamatát.

A népszerű hitelt így még élményszerűbben és gördülékenyebben, akár 30 perc alatt lehet igényelni, amivel idén az ügyfelek több mint 92 százaléka élt – hívja fel a figyelmet közleményében a pénzintézet.

A kényelmes kölcsönigénylés is közrejátszott abban, hogy a Gránit Bank babaváró hitelállománya tavaly novemberről decemberre 8,4 százalékkal nőtt, szemben a piac 1,4 százalékos bővülésével.

Egybeforr a babaváróval a Gránit Bank neve 

Idén – erősödő versenyben – folytatódott a bank piaci részesedésének növekedése, annak ellenére, hogy jelentősen szűkült a hitelt igénybe vevők köre. A pénzintézet babaváró hitelállománya továbbra is jóval nagyobb ütemben nő, mint a teljes piacé. 2023 novembere és 2024 áprilisa között a piaci állomány mindössze 3 százalékkal nőtt, miközben ugyanezen időszak alatt 15 százalékkal bővült a Gránit Bank babaváró hitelállománya.

A babaváró kölcsön igénylése és a szerződéskötés a Gránit Banknál – a piacon egyedülálló módon – már három éve 100 százalékban online – számítógépen vagy akár mobiltelefonon is elvégezhető. 

A bank a hitel digitális felvételét 2023 végén még élményszerűbbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tette. A szükséges dokumentumok és igazolványok előkészítése és videós nyilatkozattétel esetén akár 30 perc alatt igényelni lehet a hitelt mobilból indítva is. 

A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósítja a hitelösszeget a Bank.

A magas UX élményt adó hiteligénylési folyamat lett az év könnyű és kényelmes bankolási élménye a Mastercard Év Bankja 2023 versenyén.

„A Babaváró hitelt a Gránit Bankot választó ügyfelek 3 éve otthonuk kényelméből igényelhetik, egyszer sem kell bankfiókba menniük” – emelte ki Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője.

Tavaly ezt a folyamatot tovább gyorsítottuk, a benyújtandó dokumentumok körét személyre szabtuk, a hiteligénylő nyomtatvány kitöltését pedig automatizáltuk, míg a KHR nyilatkozat aláírása szelfi videóval történik

 – tette hozzá a banki vezető.Source link

You may also like

Leave a Comment