Index – Mindeközben – Marics Peti úgy beszólt a kamerák előtt Stana Alexandrának, hogy az köpni-nyelni nem tudott

by admin


Az üzletember szerint szigorra van szükség.

Ha Balogh Leventén múlna, akkor a mai fiataloknak biztosan fel kellene kötniük a gatyájukat, a Cápák között befektetője ugyanis úgy véli, vissza kellene állítani a kötelező sorkatonaságot. Az üzletember szerint szigorra lenne szükség.

A Szentkirályi ásványvíz alapítója továbbra is sok energiát szán arra, hogy felkutassa a tehetséges fiatalokat: az utóbbi időben több száz egyetemi előadást tartott meg. Bár a magyar oktatás színvonaláról jó véleménye van, a nyugati iskolarendszerről kevésbé: úgy véli, túlságosan enyhe követelményeket támasztanak a diákok elé.

Bizonyos szintű szigorra szükség van. Én még voltam katona 18 hónapig. Nem örült neki senki, hogy elvesznek ennyi időt az életünkből, de nagyon jót tett nekünk. Kellett, mert embert faragott belőlünk. Megtanultuk kimosni, összehajtani a ruhánkat. Vissza is hoznám, mert szükség van rá. Mondjuk nem 18 hónapot, de 12-t biztos. Én abba a rendszerbe, ahol nincs egyes vagy bukás, nem hiszek. Akkor mi az ösztönző erő arra, hogy jobban teljesítsek? Ilyen jegyek vannak, hogy ejnye-bejnye, meg ügyes voltál. Hagyjuk már!

– akadt ki a Talk TVZWorld podcast című műsorában Balogh, aki azt is elárulta, miért nem szeretné, ha gyermekei külföldön tanulnának. 

„Szimi még belesett ebbe a téves Kelet-Európai őrületbe, hogy minden jobb, ami külföldön van. A Bólyaiba járt, remek jegyei voltak, aztán kitalálták, hogy a Kingstonra megy Londonba. Bejutott, de három év alatt rájött, hogy nem akar külföldön élni. Volt egy felesleges körünk Anglia és Magyarország között. De utána nem sokkal megálmodta magának a pszichológiát, és most ezt végzi. A középső lányom, Tiffany nem igazán szeret tanulni, ő inkább vállalkozó fajta, még bontogatja a szárnyait. A legkisebb lányom, Szofi pedig már 13 éves kora óta nemzetközi jogász akar lenni. Nála még megy a küzdelem, hogy külföldön vagy itthon fog-e tovább tanulni, de remélem, én fogok győzni és itthon marad” – magyarázta a vízkirály, akinek szavait a Story idézte.

Source link

You may also like

Leave a Comment