Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

by adminTizenkét nap – egy örökkévalóság. Teljes tévedésben voltam, legalább két ponton:

1.: „Az Európai Bíróság az EU politikai furkósbotja.”

Ez önmagában igaz, csak nem bontja ki az igazság minden szeletét. Mert az Európai Bíróság úgy az EU politikai furkósbotja, hogy tagjai becstelen, utolsó, nyomorult, aljas és szemét gazemberek, akik teljesen gátlástalanok is.

Olyanok pontosan, mint a Tanú című kultuszfilmünk bírósága. Az EU pedig csupa Bástya és Virág elvtársból áll.

2.: „Napi hatmillió forint büntetés fizetésére ítélte Magyarországot az Európai Bíróság (…). Az ítéletet azonban nem hirdetik ki, csak a választások után, nehogy «megzavarják a választókat a választások előtt».”

Itt is súlyos tévedésben voltam, s ebbéli tévedésem szorosan összefügg az első ponttal. Vagyis az Európai Bíróság tagjainak gátlástalan gazemberségével. Hogy miért? Mutatom:

„A kormány eredetileg attól tartott, hogy az Európai Bíróság napi hatmillió forint megfizetésére kötelezi majd az országot azért, mert nem tartott be egy menekültügyben hozott bírósági ítéletet. Az eljárást az Európai Bizottság indította Magyarország ellen, keresetében napi 16 393,16 eurós bírságot kérve, ami hatmillió forintnak felel meg. Ehelyett ennek nagyságrendileg többszörösét, napi egymillió eurót, azaz közel napi négyszázmillió forintot kell fizetnie az államnak június 13-tól.”

Ismételjük csak meg, hogy világos legyen, és bevésődjön minden normális magyar választópolgár agyába:

„Az eljárást az Európai Bizottság indította Magyarország ellen, keresetében napi 16 393,16 eurós bírságot kérve, ami hatmillió forintnak felel meg. Ehelyett ennek nagyságrendileg többszörösét, napi egymillió eurót, azaz közel napi négyszázmillió forintot kell fizetnie az államnak június 13-tól.”

Tehát, akik elindították ezt a pert ellenünk, annak érdekében, hogy ugyanolyan mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt csináljunk a hazánkból, amilyen ezeknek a gazembereknek a tartózkodási helye, szóval ezek a haza szótól hányingert kapó senkik,  Európa és a nemzetállamok elveszejtői napi hatmillió forintos büntetés kiszabását kérték ránk, ennyire és ennyihez volt pofájuk.Source link

You may also like

Leave a Comment