Keresd a Telexet az Ünnepi Könyvhéten is

by adminA Telexshop könyves részlege idén kiköltözik az Ünnepi Könyvhétre Budapesten, a Telex tárcarovatának eddig megjelent három válogatáskötete, az Észkombájn első és második része és Ács Bori első szakácskönyve mind megtalálható lesz csütörtök déltől vasárnap estig a Vörösmarty tér 66-os pavilonjában.

A könyvhét keretein belül Ács Bori Elfelejtett magyar konyha című könyvének bemutatója is lesz pénteken, 14-én 17:30-tól a Vörösmarty színpadon, ahol a főzni szerető író, Dragomán György egy főzni szerető újságírót kérdez első szakácskönyvéről.

Kiderül, Ács Bori miért főzte végig Jókai Mór 1862-es listájának ételeit, hogyan nyomozta ki egyes feledésbe merült fogások történetét és receptjét, illetve milyen felismerésekre, a magyar konyhával kapcsolatos felfedezésekre jutott munka közben. A bemutatót dedikálás követi a Telex standja előtt.

A könyveken kívül a Telex pultjánál kaphatóak lesznek a Telexshop más termékei is, füzetek, sapkák, táskák, jelvények, felvarrók, és itt debütál majd a Transtelex első könyve is, Tamás Gáspár Miklós, Kolozsvári esszék című, közösségi finanszírozásból megvalósuló kötete.

A könyv még csak a napokban jött meg a nyomdából, és egyelőre csak itt lehet megvásárolni, az erdélyi könyvesboltokba és a Telexshopba csak a következő hetekben kerül majd.

A könyvekről bővebb információ elérhető itt, a könyvbemutató Facebook-eseménye itt található, a TGM-könyvről itt találhatsz részleteket, az Ünnepi Könyvhét további programjairól pedig itt olvashatsz.Source link

You may also like

Leave a Comment