Index – Mindeközben – Steiner Kristóf szerint teljesen megváltozott a személyisége, amióta nem iszik

by admin


VV Dorka pár hete még Valennel tervezgette családjukat.

vv12

A múlt hét elején a ValóVilág 12. gerlepárja, VV Valen és Dorka úgy döntöttek, inkább csak barátok maradnak, miután egyre több volt a féltékenykedés és a konfliktus kapcsolatukban. Bár korábban még a gyerekvállalás is szóba került közöttük, a lány nem bánkódott sokat a szakítás miatt, VV Dudunál talált vigaszra, gyakorlatilag már másnap.

Dudu és Dorka románca pedig fénysebességre kapcsolt azóta, olyannyira, hogy tegnap a srác érzelmes sorokat is intézett újdonsült barátnőjéhez.

„Lehet, hogy három-négy napja van ez, viszont már sokkal régebb óta érzem, csak most jött el az idő.”

„Úristen, Ruben, mit szólsz ehhez a szerelmi vallomáshoz? Lehidalok” – olvadozott Dorka, a felkérdezett fültanú, Ruben pedig úgy döntött, inkább magukra hagyja a szerelmeseket, és kivonult a szobából.

„Amit nekem mond, számomra tényleg teljesen hihető, és lehet, hogy én vak vagyok vagy naiv, de teljesen el tudom hinni, és bízni is benne. Úgyhogy szerintem ez a kinti életben ki tud forrni, hogyha szeretnénk mindketten” – magyarázta a riportszobában a lány, hozzátéve: őt nem zavarja, hogy Dudu korábban Verával és Noémivel is közelebbi kapcsolatba került.

Source link

You may also like

Leave a Comment