Index – Mindeközben – A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan úgy visszaszólt az alakját kritizáló újságírónak, hogy csak pislogunk

by admin


Könyöksérülést szenvedett az akciósztár.

GettyImages-1434723653

Fotó: Pablo Cuadra / Getty Images Hungary

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, gőzerővel készül Dwayne Jonhson legújabb filmje, a The Smashing Machine című sportdráma, melyben Mark Kerr legendás MMA-bajnok zűrös életét dolgozzák fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnson mind külsőleg, mind fizikailag igyekszik tökéletesen átalakulni a szerepéhez. A Jumanji-filmek és a Vaina sztárja a minap közösségi oldalán jelentkezett be, ahol megmutatta, ezúttal milyen sérülést sikerült összeszednie.

„Nézzétek ezt valamit itt. Olyan, mintha egy sárgadinnye lógna a könyökömről. Elég csúnyán beütöttem ma az egyik jelenetünk forgatása során, és szerintem meg is sérült ott a lágyszövetem. Mert itt ez bizony nem kevés folyadék… De majd meglátjuk. Először el kell valahogyan távolítanom ezt innen, még mielőtt MRI-vel megvizsgálhatnának” – magyarázta a Szikla, aki ezután felidézte édesapja, a szintén pankrátor-testépítő Ricky Johnson szavait: 

Mindig az volt a szavajárása, hogy »egy fájdalommentes nap olyan, mint egy napfénymentes nap, fiam«

Az amerikai színész ezután arra kérte a követőit, hogy ajánljanak neki valami házi praktikát a fájdalom ellen, majd ő is megmutatta a sajátját, és lehúzott egy pohár tequilát. A teljes Instagram-bejegyzés alább tekinthető meg:

(via IGN)

Source link

You may also like

Leave a Comment