Index – FOMO – TNT Inti újabb szívműtéten esett át, így érzi most magát

by admin


Már a harmadik operáción esett át Zuber Krisztián, vagyis TNT Inti, aki gyerekkora óta szívritmuszavarral küzd. Sokáig műtét nélkül is együtt tudott élni a problémával, ám az elmúlt években még súlyosbodott az állapota. 

A zenész az RTL Fókusz című műsorának elmondta, hogy az elmúlt években 5-10 méter séta után már le kellett ülnieöm, annyira fáradékony volt.

Aludni nem tudtam, mert a végén már nem mertem elaludni, mert nem kaptam levegőt. A tüdőm is annyira tele volt vízzel, hogy azt éreztem, ha elalszom, reggel nem fogok felkelni

– fogalmazott Zuber Krisztián.

Arról is beszélt, hogy először nem akart orvosi segítséget kérni, ám a volt párja, Sáfrány Emese végül meggyőzte, hogy ki kell vizsgáltatnia magát. TNT Inti harmadik műtétjét kedden volt, amely alatt bizonyos izmokat kiégettek, amelyek a szívritmuszavart okozzák. 

Zuber Krisztián egyebek mellett arról is beszélt, hogy évente mintegy 40-50 koncertje van. Megjegyezte, egész életében sportolt, és egészségesen élt, így másfél-két órás színpadi lét nem árthat neki, bár az is igaz, hogy 4-es szintű szívelégtelensége van. A gyógyszerek és az egészséges életmód azonban segítenek neki, amelynek köszönhetően a szívének teljesítménye 20 százalékról felment ötvenre. Az orvosa úgy véli, ez jó eredmény.

TNT Intire a közeljövőben egy másik vizsgálat vár, mert ki akarja deríteni, hogy a betegsége-e örökletes-e. Ezt azért tartja fontosnak, mert ha igen, arról a lányának is tudnia kell.