Index – FOMO – Kórházba került Oprah Winfrey

by admin


Oprah Winfrey kórházba került, emiatt nem tudott megjelenni a CBS műsorában a héten. A 70 éves színész-műsorvezetőnek kedden kellett volna szerepelnie a CBS Mornings című műsorában, hogy népszerűsítse David Wroblewski Familiaris című könyvét, amely a híres Oprah’s Book Club legújabb tagja, ám a műsorvezető és közeli barátja, Gayle King tájékoztatta a nézőket Oprah távolmaradásáról – írta meg a Mirror.

Valamilyen gyomorbetegsége volt – gyomorrontása – mindkét végéből jött valami. Nem fogom túlságosan szemléltetni. Mondanom sem kell, hogy kórházban kötött ki, kiszáradt, infúziót kellett kapnia, nagyon komoly dolog volt

– árulta el Gayle őszintén. Gayle reményét fejezte ki, hogy barátja nem bánja, ha megosztja betegségének részleteit, és megnyugtatott, hogy „rendbe fog jönni.”

Oprah Winfrey távolléte ellenére David mégis megjelent a műsorban, hogy népszerűsítse a könyvét. A közösségi médiában már Oprah is beszállt a kampányba. Könyvklubja Instagram-oldalán egy fotót posztolt magáról, amint vigyorogva David könyvét tartja a kezében. „Örülök, hogy belevethetjük magunkat a rendkívül tehetséges bestselleríró epikus regényébe” – írta Oprah Winfrey a poszt képaláírásához.

David egy rendkívüli utazásra visz minket, amely ragyogóan ötvözi a történelmet, a filozófiát, a kalandot és a miszticizmust, hogy megmutassa a szerelem, a barátság és az élet igazi céljának megélését

– folytatta.

Oprah Winfrey kórházi kezelését azután kezdték meg, hogy bevallotta, hogy az Ozempichez hasonló fogyókúrás gyógyszereket használt. „Valójában már jóval azelőtt ajánlottam az embereknek, hogy én magam is szedtem volna” – árulta el Oprah a People-nek adott interjújában. „Az a tény, hogy van egy orvosilag jóváhagyott recept a testsúly kezelésére és az egészség megőrzésére, az én életemben megkönnyebbülésnek, megváltásnak, ajándéknak tűnik” – tette hozzá védekezve.

Oprah megosztotta, hogy az évek során a súlya miatt többször is nevetségessé vált, amely mélyen érintette őt. „Nem tudom, mit mondhatnék: hibáztattak és megszégyenítettek, és én is hibáztattam és megszégyenítettem magam” – fejtette ki a műsorvezető.