A legjobb kütyük a foci-Eb-re!

by admin


Hamarosan, egészen pontosan június 14-én kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, ami sokak számára az év egyik legfontosabb eseménye. Idén hazánkban az érdeklődés és a várakozás a szokásosnál is nagyobb, hiszen a magyar válogatott joggal bízhat a jó szereplésben. Mostani cikkünkben olyan kütyüket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével még élvezetesebbek lehetnek a meccsek, így téve teljesebbé a foci-Eb varázsát!

foci-eb, kütyük meccsnézés
Jön a foci-Eb, és az otthoni meccsnézést a különféle kütyük is feldobhatják.

Stadionhangulat otthon

Egy jó tv óriási mértékben képes megdobni egy-egy közvetítés élvezeti értékét. A kiemelkedő kép remek hangzással párosítva pedig képes megidézni a stadionok hangulatát a nagyszobában is akár. Tisztában van ezzel néhány tv gyártó is, és a fejlesztések során emiatt helyeznek óriási hangsúlyt arra, hogy a termékeik a sport közvetítéseket is remek minőségben adják vissza.

foci-eb, kütyük meccsnézés
A Samsung  Neo QLED 4K QN90D sportközvetítésekhez, így a foci-Eb meccseire is kiváló.

E területen élen jár a Samsung, amely a friss modelljeit pont az Európa-bajnokság előtt nem sokkal dobja majd piacra. Köztük pedig megtalálható a Neo QLED 4K QN90D amely jelenleg a globális kínálatot nézve is a világ egyik legjobb 4K televíziójának számít. A színei ugyanis gyönyörűek, igen markánsak és valósághűek, természetesek. A kontraszt bombasztikusan jó, a részletesség pedig egyszerűen pazar. A mesterséges intelligenciával megtámogatott képfeldolgozó processzor tartalmaz jó néhány képjavító eljárást, így például a felbontás feljavítást. Így akkor is remek lesz a kép, hogyha a forrásanyag minősége hagy kívánnivalót maga után.

Az óriási, 144 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciának és a különféle integrált technológiáknak hála a mozgás mindig folyamatos, idegesítő szaggatástól, akadástól nem kell tartani. 

Óriási fényerejével szó szerint kiviláglik a mai televíziók közül. Ennek következtében egyrészt a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadása remek, és akkor sincs gond, ha világos szobában használná valaki a terméket. A hangjára is odafigyeltek, hiszen a 4.2.2 csatornás nagy teljesítményű rendszere kiváló hangminőséget produkál. Erőteljes, dinamikus, tiszta a megszólalás, amely így méltó a látványhoz. Magától értetődően ellátták a cég saját okos rendszerével, amely  könnyen kezelhető, számos extrát tartalmaz, és amelyen keresztül rengeteg online filmes és videós alkalmazás (Netflix, Disney+, HBO) is elérhető a sportközvetítésekre szakosodott appok mellett.Source link

You may also like

Leave a Comment