Szándékosan nekiment, majd összeverte felesége szeretőjét egy férfi Kazincbarcikán

by admin



2024. június 11. – 12:42

Vincze Barbara

Vádat emelt egy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség. A vádlott a feleségével „szerelmi kapcsolatot tartó férfit” autóval elsodorta, majd viperával ütlegelte.

A vádirat szerint a vádlott 2023. január elején, a kora délutáni órákban Kazincbarcikán a kocsiját vezette, amikor észrevette a szintén autót vezető haragosát, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesített – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség. Amikor elhaladtak egymás mellett, a férfi mutogatott felé, ezért a vádlott megfordult az autójával, és követte a férfit, majd mindketten megálltak az úttest szélén.

Kiszálltak a gépjárművekből, egymás felé indultak, miközben folyamatosan szitkozódtak. A kölcsönös kiabálás után a vádlott visszaült az autójába, és szándékosan a férfi irányába kormányozva elindult, mintegy 50 km/órás sebességgel elsodorta.

A sértett megpördült, megemelkedett, a talpára esett vissza. A vádlott kiszállt az autójából, magához vett egy fél méter hosszúságú teleszkóposan kihúzható fém rudat, és a feltartott karral védekezni próbáló férfit „12 alkalommal testszerte megütötte” – olvasható a közleményben.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a vádlott cselekményével „ok-okozati összefüggésben halálos kimenetelű sérülések bekövetkezésére reális esély volt” – olvasható a közleményben.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, közúti járművezetéstől eltiltás büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

Partnereinktől

Kövess minket Facebookon is!



Source link

You may also like

Leave a Comment