Káprázatos szépségekkel tér vissza az ismert magyar tévés

by admin


„A közelmúltban megismerhette a közönség a 21 kiválasztott lányt, megcsodálhattuk őket, megtudhattuk hány évesek, honnan érkeztek, és mi a saját karitatív szívügyük. Hacsi Boglárka, a tavalyi győztes a közösségi médiában pedig további kulisszatitkokat oszt meg róluk” – kezdte a Magyarország Szépe idei házigazdája, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. tartalomfejlesztésért felelős igazgatója a csatorna délelőtti magazinjában.

Kárász Róbert a Család-barát vendégeként hozzátette, szerinte egy szépségversenyben rendkívül izgalmas, amikor megmutatkoznak a különbözőségek. „Minden lány másképp szép. Tapasztalataim szerint rengeteget változnak a felkészítőtáborban, ahonnan csak 16 lány juthat tovább” – hangsúlyozta a műsorvezető, aki másfél év kihagyás után teljesen új helyzetben, egy élő show házigazdájaként tér vissza a képernyőre, ezért izgatottan várja a szereplést.

A 2024-es döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti
Fotó: MTVA

„Nagyon örülök, hogy egy olyan profi televízióssal lehetek műsorvezető, mint Rókusfalvy Lili. Engem elsősorban közéleti műsorokból ismernek a tévénézők, de örülök, hogy most a showműsorok területén is kipróbálhatom magam egy rendkívül gyakorlott kolléga mellett” – méltatta Kárász Róbert a Duna zenés műsoraiból, A Dal és a Csináljuk a fesztivált! produkcióból ismert műsorvezetőtársát.

A cikk folytatódik, lapozzon!



Source link

You may also like

Leave a Comment