Index – Mindeközben – Korda Györgyék is figyelemmel kísérik Szoboszlaiék Eb-szereplését

by admin


Együtt szurkolnak a válogatottnak.

Rövidesen kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, melynek ezúttal Németország szolgál helyszínéül, a hazai szurkolók pedig joggal örülhetnek, hiszen a 2021-es év után ismét pályára léphet a magyar labdarúgó-válogatott. A mérkőzéséket  a Korda György és Balázs Klári is figyelemmel kíséri majd, és elárulták, hogy nagy reményeket fűznek a magyar csapat teljesítményéhez.

A magyar csapat egyre jobb eredményeket ér el hála istennek, azonban azért egy kis izgalom van bennünk, hiszen ez egy Európa-bajnokság, itt bármi megtörténhet, nagyon kemény ellenfelek is vannak. De sosem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, mi bizakodóak vagyunk

árulta el az nlc-nek Balázs Klári, akinek férje hozzátette: nagyon kemény csoportba kerültünk, de bízik abban, hogy jól fog teljesíteni a válogatott.

Korda elmondta, hogy nagyon szurkolnak Szoboszlaiéknak, és úgy véli, van sanszuk, de mint mondja, szerencse is kell hozzá, mint mindenhez az életben. Az énekes minden egyes magyar gólnak rendkívül szokott  örülni, ilyenkor teljesen magával ragadja a gólöröm.

Ha nézem a meccseket, akkor egy-egy gólnál bizony van nálam egy bizonyos fajta ordítozás. Ilyenkor a feleségem kirohan a másik szobából, a két kutya meg azt sem tudja, hogy merre szaladjon.

– magyarázta Korda György, majd arra is kitért, hogy annyi fellépés és koncert vár rájuk az elkövezendő időszakban, hogy előfordulhat, hogy néhány meccset majd az autóban utazva követnek végig, vagy csak később értesülnek az eredményekről. 

Mindenesetre az már egy óriási dolog, hogy kijutottunk a versenyre és kívánjuk a magyar válogatottnak, hogy nagy sikereket érjenek el. Nagyon kíváncsiak vagyunk és drukkolunk!





Source link

You may also like

Leave a Comment