Index – Belföld – Három autót is összetört a rendőrök elől menekülő sofőr az M0-áson

by admin


Az autók között cikázott egy sofőr az M0-s autóúton a rendőrök elől menekülve, előbb sikerült elmennie két szabályosan közlekedő autó között, később azonban már nem volt szerencséje, három járművet is összetört.

Az akciót – amelyet a Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzített – a perceken belül helyszínre érkező rendőrök szakították meg, akik elől első körben az ámokfutó az autóút közepén található elválasztó kerítésen átmászva próbált elmenekülni. Két rendőr azonban utánamászott és elkapta a balesetet okozó sofőrt, akit gyanúsítottként hallgattak ki lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. 

A balesetet okozó 27 éves férfi súlyosan megsérült, őt és egy másik autó vezetőjét a mentők kórházba vitték, a rendőrök ott hallgatták ki gyanúsítottként. 

A felvételek még pénteken készültek Szigetszentmiklós közelében, a sofőrt a közeli Szigethalmon próbálták megállítani a rendőrök. Egy autólopási ügyben keresték meg az egyenruhások, a férfi ezután menekült el és hajtott fel Halászteleknél az autóútra, ahol azután karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy az autóban kábítószergyanús anyagot találtak.