Ezt várják a Németországban élő magyar szurkolók Szoboszlaiéktól a foci-Eb-n – videó

by admin


A magyar válogatott hétfő este megérkezett dél-bajorországi bázisára, Weiler-Simmerbergbe, ahol a csapatot mintegy kétszázan fogadták, többnyire helyiek és néhány környéken dolgozó magyar. A szurkolók lelkesen köszöntötték Szoboszlai Dominikot és társait, akik boldogan osztogattak aláírásokat a gyerekek legnagyobb örömére.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik örömmel osztogatott autogramokat a szurkolóknak
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezt várják a kint élő magyarok Szoboszlai Dominikéktól a foci-Eb-n

A Németországban élő magyar szurkolók hatalmas lelkesedéssel várják a közelgő kontinenstornát, és 

„Nemrégóta élünk itt, szezonmunkára jöttünk, így pont jól jött ki, hogy az Eb itt van. Fantasztikus itt élni, remek a környezet és a hangulat. 

Egyelőre pozitív érzelmeink vannak a helyiekkel kapcsolatban, aztán majd meglátjuk, mennyire fognak minket a németek elleni meccs után szeretni” –

mondta a Hír TV kérdésére az egyik magyar szurkoló, Kővári Dávid, aki a magyar válogatott Eb-esélyeiről is elmondta a véleményét.

„Az az igazság, hogy semmin nem lepődök meg, szerintem továbbjuthatunk elsőként, de kieshetünk utolsóként is. 

Nyilván bízom az előbbiben, szerintem jó csoportba kerültünk. Bízom a továbbjutásban, úgy gondolom, hogy mindenki verhető” –

tette hozzá a Németországban élő magyar drukker.

A magyar válogatott szombaton Kölnben az Eb A csoportjának első fordulós meccsén a svájciakkal találkozik. Jövő hét szerdán következik a házigazda németek elleni mérkőzés Stuttgartban, ahol jövő vasárnap a skótokkal csap össze a nemzeti együttes.

Kapcsolódó cikkekSource link

You may also like

Leave a Comment