Dakota Johnson meztelenruhában jelent meg a vörös szőnyegen – kép

by admin


A szürke ötven árnyalata sztárja a Daddio című új filmjét népszerűsítette New Yorkban, külsejével pedig elég gyorsan a címlapokra került. Dakota Johnson egy áttetsző, acélkék, csipkés ruhában sétált végig a vörös szőnyegen, ami azt a hatást keltette, hogy meztelen a színésznő.Ha pedig ez nem lenne elég, még melltartót sem viselt a sztár, a fehérneműje az anyagnak köszönhetően átlátszott, sőt, a formás fenekét is megmutatta, ugyanis a a szél fellibbentette a ruháját. 

Dakota Johnson
Fotó: Instagram.com/justjared
Dakota Johnson
Fotó: Instagram.com/dakotaqueeen/
image

Eljegyezte zenész párja

A szürke ötven árnyalata trilógia szexi sztárja, Dakota Johson, és a Coldplay együttes énekese, Chris Martin hat év után eljegyezték egymást. A lánykérésre már egy ideje sor került, azonban a pár próbálta titokban tartani. A színésznőt először még tavaly októberben látták először egy smaragdzöld gyűrűvel az ujján Los Angelesben, amiről már a baráti körükben nyíltan beszélnek.

Dakota Johnson ugyan ritkán nyilatkozik a magánéletéről, egy interjúban bevallotta, hogy nagyon szeretne már édesanya lenni.

„Nyitott vagyok rá! 

Eljutottam arra a pontra, ahol tényleg mindent meg akarok tapasztalni, amit az élet kínál. 

És – főleg nőként – úgy érzem, ez egy varázslatos dolog. Az élet nagyon rövid, szóval ha most kell megtörténnie, akkor készen állok rá” – fogalmazott akkor.

Az eljegyzésnek az énekes volt felesége, Gwyneth Paltrow színésznő is örült, és két közös gyerekükkel együtt áldását adták a frigyre.

Chris Martin és Dakota Johnson még 2017-ben kezdtek el randizni – egy évvel azután, hogy az énekes elvált Gwyneth Paltrow-tól –, de hivatalosan hat éve alkotnak egy párt. A szerelmesek már a kezdetek óta odavannak egymásért, azonban az esküvőt nem akarják elsietni

Mutáns pókasszony is volt

A Madame Web a telepatikus és jövőbe látó képességekkel megáldott, de vak Cassandra Web történetét meséli el. A Dakota Johnson által alakított hősnő mellett feltűnik még a filmben Sydney Sweeney, aki Julia Carpentert, a Póknő szerepét kapta. Hozzájuk csapódik még több hasonló szuperhős, hogy felvegyék a harcot a Tahar Rahim által életre keltett gonosz Ezekiel Simsszel szemben.

 

 

 





Source link

You may also like

Leave a Comment