A Telexnél is rekordokat hozott a választás

by admin


Az utóbbi néhány napban nem csak a választási részvételben dőltek meg rekordok, de az online hírpiacon is: a választás napját 8,68 millió napi oldalmegtekintéssel a Telex nyerte meg, története során először lett első ebben a kategóriában.

Számos korábbi nézettségi csúcsunkat is megdöntöttük, a választás másnapján már egymillió olvasó kereste fel az oldalunkat, a 40 alatti korosztályban a Telexet választották legtöbben Magyarországon.

YouTube-csatornánk több mint 1,5 millió videóindítást hozott a választás napján és másnapján. Vasárnap és hétfőn három önálló videóriportunk és két nagy, élő adásunk is volt, a választás napján egy rekordhosszúságú, tíz és fél órás élő műsorral (amit persze utólag is vissza tudnak nézni).

És az olyan minőségi mutatókban is elsők lettünk, mint az egy látogató által az oldalon töltött napi átlagos idő, a választás éjszakáján ez a szám egészen 12 és fél percig kúszott, amely a piac átlagának több mint kétszerese.

Volt is mit olvasni az újságban: 178 cikkünk és 481 posztunk jelent meg, kollégáink megfeszítve dolgoztak, percről percre közvetítve a legfrissebb fejleményeket, a szerkesztőség teljes erőbedobással és létszámmal tudósított, elemzett, interjúzott, videózott. 12 különböző helyszínről, az ország több pontjáról, többször az élő műsorba is bejelentkezve.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / Telex

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / Telex

Választási térképeinkkel, eredményjelzőinkkel, külsős szakértőinkkel igyekeztünk közelebb hozni az olvasókhoz a választás eseményeit egész éjszakán át. Közben IT-csapatunk is harcban állt, a választás egész napján súlyos túlterheléses támadásokkal igyekeztek megbénítani az oldalt, de rendszereinken nem sikerült kifogniuk.

A kiemelt olvasói érdeklődést a Telex anyagai iránt jól mutatják a közösségi médiás adatok is, a Telex Facebookján és az Instagramon is toronymagasan lettek elsők oldalaink az interakciók számában.

Köszönjük minden olvasónknak, hogy a Telexet választották egy olyan fontos időszakban, mint amilyen a választás, ahol a gyors, pontos hiteles tájékozódás az elsődleges. Nagy elismerés ez egy ennyire fiatal lapnak, a bizalmat pedig igyekszünk megszolgálni, továbbra is azért dolgozunk, hogy segítsük olvasóinkat a tájékozódásban.

És külön köszönjük, hogy ezekben a napokban sok olvasónk támogatásával is mellénk állt, támogatóinknak köszönhető, hogy munkánkat ilyen stábbal, ekkora erőforrásokkal tudjuk végezni, híreink pedig elérhetőek milliók számára, fizetőfalak nélkül.



Source link

You may also like

Leave a Comment