9 millió forintot költött a testére, hogy ő legyen a legkívánatosabb nő

by admin


A magát egyszerűen csak a „skót férfiak barátnőjének” nevező Megan Thomson elárulta, hogy 20.000 fontot (átszámítva mintegy 9 millió forintot) költött testének módosítására, hogy a legkeresettebb és legkívánatosabb nővé válhasson. 

A 28 éves edinburgh-i nő tökéletesen eltalálta, hogy milyen alakra buknak a férfiak. A fotói legalábbis erről árulkodnak. 

 

Megan Thomson,  plasztika, Skócia, model, onlyfans
Megan Thomson
Fotó: Instagram/ _meganlouisex / Instagram/ _meganlouisex

A végeredmény elérése azonban nem járt minden nehézség és komplikációk nélküli. A modellkedés mellett rúdtáncosként is dolgozó sanya éveket töltött, és főleg rengeteg pénzt költött arra, hogy a külsejét tökéletesítse. Aztán viszont hatalmas sikert aratott OnlyFans-es oldalán, ahogy a közösségi oldalain is. Sok modell számára a „barátnő-élmény” egy áhított fétis, amelyet meg kell ragadni, és amely férfiak tömegét vonza, akik minden pénzt megadnának, ha ilyen párjuk lehetne. 

Megan átváltozásának köszönhetően tömegével kapja a figyelméért versengő férfiak üzeneteit, akik nagyon szeretnének randevúzni vele. 

A Daily Star-nak adott exkluzív interjújában a lány elárulta, hogy magát skót barátnőnek nevezi, mert rengeteg személyes üzenetet kap férfiaktól, akik mind őt akarják valódi barátnőjüknek. 

A rajongóim és a feliratkozóim szeretik az érzést, hogy talán van esélyüknálam, így legalább elméletben – mindenképp a barátnőjük vagyok!

 – áradozott Meghan.

Azonban a jövedelmező üzletnek, hogy minden férfi álmának barátnője lett, hatalmas ára volt. Megan már háromszor csináltatta meg a melleit (az első műtét 5.000 fontba került, a harmadik pedig 3.500 fontba) – ezek között volt egy csúnyán elrontott is, ami miatt súlyosan aszimmetrikusak lettek a mellei.

Nemcsak a mellein végeztetett plasztikai műtétet, de nyolc éven át arcfeltöltést is kapott – ez alkalmanként 600 fontjába került. És ne feledkezzünk meg a gyöngyházfényű fogsoráról sem, amiért több ezer fontot fizetett.

A nő azonban nem csak plasztikai műtétek vállalt, a testét tetoválások borítják, amikért mintegy 10.000 fontot fizetett. 

Bár sok nő talán nem akarja, hogy idegenek randira hívják az interneten, Megan számára a figyelem nagyon jólesik. Meghan minden vágya, hogy anyagilag teljesen függetlenné válhasson, és hogy jobb életet biztosíthasson magának és lányának.

Forrás: Daily Star

 Source link

You may also like

Leave a Comment