Hazard: Menjen vagy maradjon?

Már hetek óta pletyka szinten beszélnek róla, hogy a Chelsea játékosa, Eden Hazard a spanyol Real Madridhoz igazolhat a nyáron. Amíg hivatalos bejelentés nem történik meg az ügyben, nem vehetjük készpénznek az átigazolást. Minden esetre akárhogy is döntene a belga támadó, mindenképp nyerhet az ügyön.
Ha a maradás mellett dönt, akkor jövőre már a Bajnokok Ligájában is menetelhet a győzelem felé a Chelsea-vel, ahol a klubikon státuszt is elérheti hamarosan.

Viszont, ha eligazolna Spanyolországba, gyerekkori kedvence, Zidane kezei alatt dolgozhatna, és együtt játszhatna a jelenkori labdarúgás egyik legjobbjával, Cristiano Ronaldóval. Persze könnyű belátni, miért van ilyen jó helyzetben Hazard. Fiatal, dinamikus és piacképes. Minden meg van benne, amit a Real Madrid kereshet. Annak ellenére, hogy az angol bajnokság egyik legjobbja, Hazard nagyon könnyen ki tud kapcsolódni a mérkőzések után. Hazard egy szerény, családközpontú ember, aki nem megszállottja a sikernek a pályán.

„Ha egyszer nyugdíjba vonulok, talán Belgiumba fogok költözni, hogy közel legyek a családomhoz és a barátaimhoz.” – mondta a játékos.

Attachment

×