„Payet cserbenhagyta a csapatot!”

A Marseille 20 millió font értékű ajánlatot tett a West Ham csapatának Dimitri Payet leigazolásáért, de ezt az angol csapat elutasította. Slaven Bilic menedzser megerősítette, hogy Payet közölte vele, hogy szeretne eligazolni a Kalapácsosoktól. A Marseille ajánlatát túl kevésnek tartották a vezetők, még úgy is, hogy van benne egy bizonyos 2,5 millió font értékű bónusz, ha a Marseille kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Mindazonáltal Payet nem lesz tagja a hétvégi Crystal Palace elleni keretnek.

A West Ham vezetősége megígérte a játékosnak, hogy a nyáron elengedik őt, de Payet még a téli átigazolási időszakban szeretne csapatot váltani. Ennek ellenére a klubja minden áron szeretné megtartani a labdarúgót a szezon végéig, akinek kivásárlási árát 60 millió fontban határozták meg. Annak ellenére, hogy a hírek szerint az Európa-bajnokságon kitűnően játszó játékosért a Real Madrid és a Barcelona is bejelentkezett, hivatalos ajánlat még nem érkezett a két óriás klubtól, ezért a játékos inkább szeretne hazaigazolni Marseille-be.

„Megmondtuk, hogy nem akarjuk őt eladni, de ő is kijelentette, hogy nem akar nálunk játszani. Ennek ellenére nem fogunk tőle megválni.” – mondta az angol csapat vezetője.

„Beszéltem az elnökkel, aki azt mondta, ez nem pénz kérdése. Hosszú szerződést kínáltunk neki, mert azt akarjuk, hogy maradjon nálunk. Viszont ameddig a hozzáállása nem változik, kikerül a csapatból. Dühös és csalódott vagyok. Mindent megadtunk neki, de ő cserbenhagyta a csapatot.”

Attachment

×