Ibrahimovic kiáll Pogba mellett

A világ legdrágább játékosa, Paul Pogba újabb negatív kritikákat kapott csapata, Liverpool elleni mérkőzése után. Csapattársa, Zlatan Ibrahimovic viszont kiáll mellette, és bízik benne, hogy Pogba képes megbirkózni a nyomással, amit a szurkolók és a média rak a vállára. Ibrahimovic elmondhatja magáról, hogy már több helyen képes volt az effajta nyomáson felülkerekedni, hiszen a világ számos nagy csapatában megfordult, ahol tőle várták azt, hogy a csapat vezére legyen.

Többek között játszott a Juventusban, az Interben, a Milanban, a Barcelonában és a PSG-ben is. A svéd támadó tudja, hogy sok játékost megzavarnak a kritikák, de hisz abban, hogy Pogba, hozzá hasonlóan képes ezeken átlépni.

“A nyomás olyan dolog, amit élvezni kell. Tudni kell, hogy csak azokon a játékosokon van teher, akik a világ legjobbjai és a legfelsőbb szinteken játszanak.  Ha te világklasszis akarsz lenni, akkor tudnod kell, hogy 24 órán keresztül nyomják majd az elvárások a válladat, és minél jobban teljesítesz, annál több teher rakódik rád. Ez olyas valami, amit tanulni, és kezelni kell.”

Attachment

×