Gullit: „Pogba könnyen Depay sorsára juthat!”

Ruud Gullit szerint, ha Paul Pogba nem koncentrál jobban a játékára, ugyanarra a sorsra juthat, mint a nem rég Lyonba igazoló Memphis Depay. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a holland játékos nem mutatott jó formát Angliába igazolása után, így a több játéklehetőség miatt el kellett igazolnia. A francia játékos is sok kritikát kap a szurkolóktól és a médiától egyaránt.

Rossz teljesítménye mellett Gullit azt is kihangsúlyozta, hogy a róla megjelent Twitter bejegyzések, illetve a hajának folyamatos átalakítása helyett a pályán kellene megmutatnia mit tud.

„Lehet, hogy Pogba a világ legdrágább játékosa, de ez nem jelent semmit, ha többet foglalkozik a ruhája stílusával, a haja színével és a közösségi oldalakkal, mint a játékával. Depay hibája is az volt, hogy a játéka javítása helyett egyéb dolgok kötötték le a figyelmét. Pogba is az ő sorsára juthat a későbbiekben. A legnagyobb játékosoknak is meg kell tanulniuk, hogy a pályán dőlnek el a meccsek, nem a reflektorfényben.”  nyilatkozta az egykori holland labdarúgó.

Attachment

×