Conte: „Loftus-Cheek megkapja a lehetőséget”

Antonio Conte bevallása szerint rajong csapata fiatal tehetségeiért, és együtt érez velük, mert tudja, hogy nehéz bekerülni a sztárokkal telepakolt felnőtt kezdőcsapatokba. Most azonban esélyt adhat egyik tehetségének a profivá váláshoz, ugyanis Oscar eladásával Ruben Loftus-Cheek több lehetőséghez juthat a Chelsea kezdőjében.

A téli átigazolási ablakban már több csapat is ajánlatot tett a fiatal játékos kölcsönvételére, de a kékek mestere nem akarja továbbadni játékosát még akkor sem, ha ez csak a szezon végéig szólna.

„Nem. Ruben itt marad, nem megy sehová kölcsönbe. Ő egy fiatal játékos remek potenciállal. Meg fogja kapni az esélyt a nagyok között. Az első dolog, amit meg kell érteni, hogy a Chelsea csapatába nagyon nehéz bekerülni. Emlékszem a Juventusnál is sok fiatal tehetség volt, de ők sem játszhattak egyből a felnőttek között. Bizonyítani kell. Ha pedig az kell hozzá, akkor tenni kell hátra egy lépést, majd visszatérni. Ruben egy minőségi játékos, de a döntéseit a szezon előtt kell meghoznia nem közben. Kölcsönadni egy fiatal játékost januárban? Ezt alaposan át kell gondolnia a klub vezetésének is és nekem is.” – nyilatkozta Conte.

Attachment

×